Op betekenis-definitie.nl zoek je met een klik in honderden begrippenlijsen tegelijkertijd!
Duizenden betekenissen in onze zoekmachine zijn toegevoegd door mensen zoals jij. Alle woorden zijn bij ons welkom. Dit kan gaan om voornamen, moelijke woorden, straattaal, buitenlandse woorden, woorden die pas afgelopen jaar populair zijn geworden, of zelfs zelfbedachte woorden!. Betekenis toevoegen.

Nieuwste betekenissen
0   0

Clout


Het genereren van aandacht of invloed (clout) door het creëren van ruzie of drama of het omgaan met bepaalde populaire personen.
Henk - 18 mei 2021

1   0

Laser acupunctuur


Laser acupunctuur is acupunctuur waarbij met behulp van rood laserlicht wordt behandeld. Het is een moderne methode waarbij zonder naalden Chinese geneeskunde wordt toegepast. Laseracupunctuur is volledig naaldloos en volledig pijnloos.
Yuk Chi Acupunctuur - 10 mei 2021

0   0

isofase licht


Iso 4s is een lichtkarakter met een periode van 4 seconden waarbij de helft van de periode licht getoond wordt (dus 2 seconden) en de andere 2 seconden geen licht wordt getoond.
Dominique Deklerck - 10 mei 2021

0   0

soorten documenten


Taal en tekstdocument visuele en of beeldendocument
Akoestische documenten Corporele documenten
Gajaki Liviane - 10 mei 2021

0   1

boeken


Deze betekenis is NSFW/18+. Klik hier om deze betekenis te tonen.
Dr Hans Schilder - 10 mei 2021   NSFW / 18+

0   0

Safi


Safi betekent ‘mooi’ en ‘lekker’ in Swahili. Het woord is overgenomen uit de Arabische taal in de tijd dat de Omani handel dreven met Oost Afrika en zich daar ook gingen vestigen. In het Swahili zijn voorts ook woorden uit de Portugeze taal overgenomen (tijden van handel en kolonisatie)
Hélène - 10 mei 2021

0   0

Crisis Controle Dienst


Nee, deze zienswijze is absoluut onjuist. De CCD was een onderdeel van de Provinciale Voedselcommissaris en is in 1934 door de Nederlandse overheid opgericht. Later (in 1954) is deze dienst opgegaan in de AIVD, de algemene inspectiedienst voor dieren (ministerie van Landbouw
Gorrie vanLoon - 10 mei 2021

0   0

cabaret


Cabaret is ook een herberg. Vaak vindt men op oude stafkaarten een aanduiding Cabt (met de t iets hoger geschreven zoals een exponent) gevolgd door de naam bijv. Lindekens in Bouwel of Zwarte Ring in Meldert (Lummen) of "In de vier winden" (Vossem/Tervuren).
Jan - 10 mei 2021

1   0

Icoon


Heilig en aanbeden persoon, door personen uit zijn eigen gemeenschap en daar buiten ook aanbeden door andere culturen en mensen van andere afkomst.Een persoon met best wel warme uitstraling en bijzondere gewoonte. Bijvoorbeeld manier van praten of lopen of dansen of zingen waar mensen heel vrolijk van worden.
Chana - 10 mei 2021

1   0

Icoon


Een schilderij van een heilig iets een god, maar kan ook een christelijke god of een aanbeden persoon zijn . Persoon die wordt aanbeden, een heilig persoon die door vele personen uit zijn gemeenschap aanbeden wordt om zijn doen en laten aanbeden wordt.Ook personen zijn heilig voor mensen die bepaalde stijl van leven zoeken. Aanbeden persoon is een Icoon.
Chana - 10 mei 2021

1   0

Icoon


Een schilderij van een heilig god kan een christelijke god of een aanbeden persoon zijn . Persoon die wordt aanbeden, een heilig persoon door vele personen uit zijn gemeenschap om zijn doen en laten. Ook personen zijn heilig voor mensen die bepaalde stijl van leven zoeken.
anoniem - 10 mei 2021

0   0

LKR


is het Nederlandse woord voor lekker of i know right (ik weet het). Je gebruikt het woord lkr als in lekker als iets cool is en je gebruikt lkr als i know right als je iets weet/ al weet.
Je gebruikt te woorden ook als je heel cool/stoer bent
Dylan - 10 mei 2021

0   0

TP


Turkse pizza (ook wel lahmacun of lahmajoen genoemd). Een gerolde pizza waar normaal gesproken shoarma in zit. Vaak ook met sla, tomaat, ui, knoflook en sambal. De turkse pizza is te vinden in nagenoeg elke snackbar en wordt hedendaags beschouwd als een echte delicatesse. Lekker na een avondje stappen, of gewoon als ontbijt!
Fayst - 10 mei 2021

0   0

One Love


One love, betekenis is . Samen een wereld. We zijn allemaal het zelfde . We willen allemaal liefde , vrede , harmonie. Dat is alles wat wij mensen willen.❤✌
Gilbert Janssens - 10 mei 2021

1   0

Pukita


Een verwende jonge vrouw met nog steeds kinderlijke kleuter trekjes in haar geest hoofd. Jonge vrouw die volwassen is, maar geestelijk in haar hoofd, nog in kleutertijd zit. Lichamelijk niet, maar geestelijk heeft ze nog steeds kleuterachtig gedrag in zich.
Chana - 10 mei 2021

1   0

sahbi


Mensen die dan stoer doen en hier zeggen dat je dan een lauwe Marocaan bent en niet snappen dat ‘t Marokkaan moet zijn.. nep racist - groetjes van een kaaskop - betekent trouwens ‘vriend’ of ‘mattie’
Jeroen - 10 mei 2021

0   0

ruinen


Ruinen
Snelstromend water
Runnen of runnen is snel
Aa is water dus
Runa wat later ruinen werd
Het heeft niets te maken met een paard(ruin)
Bart kiers - 10 mei 2021

0   0

ASI


Artificial Super Intelligence - (Kunstmatige super intelligentie)

Een systeem dat ver boven de mens uitsteekt op het gebied van intelligentie.
Nicolai - 10 mei 2021

0   0

OVT


onvoltooid verleden tijd, een van de acht werkwoordstijden, bv.: ik liep, wij liepen; ik luisterde, wij luisterden; ik antwoordde, wij antwoordden; ik werkte, wij werkten
anoniem - 10 mei 2021

1   0

appèl


oproep tot deelname
bv.: appèl aan bed, soldaat moet in de houding gaan staan
aan zijn bed
ik doe een appèl aan... ik doe een oproep tot...
lecram ed reeledas - 10 mei 2021

0   0

chappie


Mon is een rare jongen die er droog bij staat en vriendjes probeert te maken en die bijna kaal is en aan voetbal doet en die veel te strakke jeans draagt en Nike’s heeft
Mon - 10 mei 2021

0   0

Samuella


Samuella betekent God heeft gehoord. Dus jullie hebben allebei niet gelijk. Dat kan waar zijn want ik heet zelf Samuella
Samuella - 10 mei 2021

1   0

Blind Vertrouwen


Blind vertrouwen is wanneer jij de mogelijkheid van zien verloren. Hoe vertrouw je iemand zonder om hem of haar te zien? Het is letterlijk, Blind Vertrouwen.
Blindvertrouwen... - 10 mei 2021

0   0

sambal badjak


Sambal betekent mix of condiment
Badjak betekent Patjakker = 1) badjakker 2) Deugniet 3) Haveloze kerel 4) Liederlijk mens 5) Schurk 6) Schurk (barg.) 7) Smeerlap
IJsbrand Vreugdenhil - 10 mei 2021

0   0

Kat


is een heel zacht en lief dier met veel vacht behalve als het een naakt kat is die hebben geen haar. (ze hebben wel hele scherpe nagels en kunnen flink krabben).
Jopie - 10 mei 2021

0   0

lymfoïde follikels


lymfoïde follikels of lymfefollikels zijn celophopingen van witte bloedcellen (lymfocyten) in lymfeklieren en lymfoïd weefsel
Bron: dokterdokter.nl
anoniem - 10 mei 2021

1   0

Bitch


het is een meisje die op een meisje is er zijn heel veel betekenissen voor zoals kreng is eigenlijk mooi of schoonheid dus ja bedankt voor het lezen❤️
zeg ik niet!.. - 10 mei 2021

0   0

Adab


Respect.
Je kunt als 1e begroeting het woord adab gebruiken, zoals je ook Salaam Oualeikum gebruikt/ gebruiken kan als 1e begroeting.
Hiernaast betekent Adab: de wijze waarop je op respectvolle wijze met iedereen en alles omgaat
Lucienne - 4 mei 2021

0   1

gefascineerd


Als je gefascineerd bent dan ga je dingen ontdekken. Je wilt uitzoeken hoe iets zit. dat is het mooie aan fascinatie. Door de fascinatie leer je snel, en hebt heel veel vragen!
Gefascineerd - 4 mei 2021

0   0

ruinen


Ruinen de betekenis van Ruinen is als volgt
Runnen is snelstromend water
Aa betekent water
Dus snelstromend water
Rinnen is ook runnen
Dus vandaar runa in de volksmond en dialect is Rune de juiste naam en heeft niets met een paard (Ruin) te maken
Bart kiers - 4 mei 2021

0   0

Wahed


Zoals jullie weten heerst er een slechte sfeer in de kamer. Het partijkartel blijft maar door zwoegen en ik ben er klaar mee! We worden bedrogen, voorgelogen. Ik weet er geen raad meer mee!

P.s.: Wahed betekent "een"
bal - 4 mei 2021

0   0

multi


Groot of extreem
Ik denk dat bijna niemand op deze website zit, want niemand wilt 50% de betekenis bijvoorbeeld bij delta zijn de betekenissen echt waar inlaatspruitstuk van deze domme website vind ik het is mijn mening dus niemand kan zeggen of het goed of fout is.
Emma - 4 mei 2021

0   0

cold case


Koude zaak, een onopgeloste zaak van jaren terug meestal in de vergetelheid geraakt. Het komt uit Amerika, waar veel zaken een tijdje niet berecht worden door gebrek aan goede rechters en advocaten. En geld om het allemaal te bekostigen speelt ook een grote rol hierbij. En nieuwe getuigen kunnen ook altijd nog opdagen.
Koek - 4 mei 2021

1   0

idk


IDK betekend : i don't know ( Engels ) In het nederlands is dat : ik weet het niet en in het Frans :
je ne sais pas ty/bedankt/merci
Zarah - 4 mei 2021

0   0

LCC


Life Cycle Costing
de methode om de kosten en opbrengsten voor verschillende alternatieven tijdens de gehele levenscyclus van een civiel of militair gebouw of constructie te bepalen.
Jan Dirk Buining - 4 mei 2021

0   0

Marketon


Het komt van 'melocoton' dat Spaans is voor 'katoenappel'. Marketons is zo bezien een samentrekking van 'manzana' (Spaans voor appel) en 'coton' (katoen). Ik vond het antwoord hier: http://www.cascade1987.nl/merketon-melocoton/
Jan-Willem - 4 mei 2021

0   0

Aboma


Jaloerse persoon kan ook een man maar ook vrouw. Als je iemand Aboma noemt. Diegene zit vol afgunst en nijd probeert en wil zoveel mogelijk je leven zuur te maken en jou boos maken en agressief. Dus persoon met zieke gespleten geest is een Aboma die baas over anderen speelt en over zichzelf niets wil horen en zichzelf super vindt.
Chana - 4 mei 2021

0   0

ratelslang


Gezegd van ziekelijke kijkende mensen en roddelzuchtig buurvrouwen. Zieke buurvrouwen die alles loeren en alles van je willen weten wagelijke aandacht zoekende eenzame vrouwen die ook met jouw leven willen bemoeien.
Chana - 4 mei 2021

0   0

gersen


Betekenis Gersen: strijders (Stella en Emma)
uitgebreide beschrijving Gersen: Gersen betekent mensen die heel knap zijn en onwijs slim. Zijn super aardig. Gersen betekent ook Emma van de Moolen.
stella - 4 mei 2021

1   0

pata


Nou pata is een afkorting van friet eigelijk betekend patat ...omdat pata is een oude woord van vroeger dus hun hebben een oud woordt voor patat of friet -pata. Maar je heb meer betekenissen van pata. nou pata kan ook een meisjes naam zijn .dus ja ja ja ik weet het
Look - 4 mei 2021

Pagina:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10