Op betekenis-definitie.nl zoek je met een klik in honderden begrippenlijsen tegelijkertijd!
Duizenden betekenissen in onze zoekmachine zijn toegevoegd door mensen zoals jij. Alle woorden zijn bij ons welkom. Dit kan gaan om voornamen, moelijke woorden, straattaal, buitenlandse woorden, woorden die pas afgelopen jaar populair zijn geworden, of zelfs zelfbedachte woorden!. Betekenis toevoegen.

Nieuwste betekenissen
1   1

geopolitiek


Politieke handelen van staten of machtsblokken van staten, gericht op het behalen van economische en/of financiële en/of militaire en/of politieke voordelen, desnoods ten koste van andere staten of machtsblokken. Materieel gaat het vaak om verwerven van grondstoffen of grondgebied.
Jan Cornelissen - 15 april 2022

0   1

Dyanne


Kaasje

Kaas (wettelijke eischen) - Kaas is het product, gevormd uit de vaste stof, verkregen door melk (ten deele of geheel ontroomd), room of een mengsel daarvan te stremmen. De kwaliteit wordt gewaarborgd door eischen, die in het Kaasbesluit beschreven staan.
Johannes - 15 april 2022

0   1

Gt


Gran Turismo (Game serie) Garn Turismo is een oud spel waar al veel games van zijn geintroduceerd. sinds 4 maart 2022 is het nieuwe deel in de serie uitgekomen: GT7. door te racen kun je auto's en geld verdienen. met het geld kun je ook auto's in de winkels kopen
VWO'er - 15 april 2022

0   1

ravi shankar


Roniv Alther Volk - ISidoor ( R.A.V - I) Janssens - d'Hauteverijck. Leider onder het dictaat generaal | Bewustzijnskundige | Nieuw Alternatief Doctoraat ; Het Alternaat. President Royal Air Imperium
Dacht - Macht - Kracht (DKM) zie latijnse vertaling
Mexidon Red Aeron NY - 15 april 2022

1   3

Houria


het is zoizo een hele mooie naam en de meeste meisjes met de naam Houria zijn heel aardig en hebben meestal een hele goeie persoonlijkheid,geven om mensen en zijn heel sociaal
daarnaast willen ze alleen het beste voor anderen en willen ze andere gelukkig maken het is (BTW) niet altijd zo dus ja dat was het ig:)
hjgb - 2 april 2022

1   2

Fz


Alle massa's oefenen een aantrekkingskracht op elkaar uit. Die aantrekkingskracht is de gravitatiekracht. Als een van die massa's een hemellichaam is noem je die gravitatiekracht de zwaartekracht (zwaartekracht->Fz). De zwaartekracht is de kracht die het hemellichaam, voor ons de aarde, uitoefent op alle voorwerpen in zijn omgeving. (de SI-eenheid van zwaartekracht is: de newton, het symbool hiervan is: N)
isabella - 2 april 2022

Pagina:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10