Op betekenis-definitie.nl zoek je met een klik in honderden begrippenlijsen tegelijkertijd!
Duizenden betekenissen in onze zoekmachine zijn toegevoegd door mensen zoals jij. Alle woorden zijn bij ons welkom. Dit kan gaan om voornamen, moelijke woorden, straattaal, buitenlandse woorden, woorden die pas afgelopen jaar populair zijn geworden, of zelfs zelfbedachte woorden!. Betekenis toevoegen.

Nieuwste betekenissen
1   0

Zwaluw


een zwaluw heeft als spirituele betekenis vrijheid en word daar ook me geassocieerd. als je een talisman er van wilt maken is het verstandig om zilver of ijzer te gebruiken het beschermt tegen onacceptabel gedrag en geeft meer vrijheid en wijshijd aan het leven.
ukez van zwarthout - 16 november 2021

0   0

Galatasaray


Galata : is een stadsdeel in het district Beyoğlu van de Turkse stad Istanboel. Het is vernoemd naar de migrerende Keltische stammen, de Galaten, die via de Bosporus een thuishaven creëerden in de regio die nu Ankara is.

Saray : kasteel / vesting / fort


Aldus galatasaray : Het galata kasteel
Veysel - 16 november 2021

0   0

Galatasaray


Galata : is een stadsdeel in het district Beyoğlu van de Turkse stad Istanboel. Het is vernoemd naar de migrerende Keltische stammen, de Galaten, die via de Bosporus een thuishaven creëerden in de regio die nu Ankara is.

Saray : betekent vesting / kasteel

Aldus galata+saray : het galata kasteel
Veysel - 16 november 2021

0   0

Gy


De gray (symbool Gy) is de SI-eenheid van hoeveelheid geabsorbeerde ioniserende straling. Een gray is gelijk aan de absorptie van een joule stralingsenergie door een kilogram materie: 1 Gy = 1 J/kg = 1 m2 s.
barbiepop123 - 16 november 2021

0   0

konijn


Een konijn is een klein knuffelig dier
Hij wordt vaak gezien als een knuffel voor kleine kinderen, maar je moet er goed voor zorgen.
Een konijn heeft lange oren de ene konijn heeft langere oren dan het andere. En met zijn lange poten kan hij goed springen
Het konijn is familie van de knaagdieren en kan dus goed knagen. Er zijn ver schillende soorten konijnen hangoren, dergkonijnen, pooltjes, de vlaamse reus enz.
Anoniem - 16 november 2021

1   0

Sj


Sj is jaarschommeling
Nj jaarneerslag
Tw temperatuur warmste maand
Tk temperatuur koudste maand
Tj jaar temperatuur
(veel succes me aardrijkskunde
xkxvhnv;xcw - 16 november 2021

0   0

vlogen


gevlogen: belangrijke stadshouders vaak veel geld en waren belangrijk in de 17e eeuw een bekende gevloog was hendrik snorrens werdt bekend door veel handel en vrede tussen andere gevlogen.
anoniem - 16 november 2021

0   0

IEG


Embryomark, een kleine rus die zich in de prenatale fase bevindt. Deze persoon kan omschreven worden als een valuta die participeert op de internationale geldmarkt van 1940.
mark - 16 november 2021

0   0

publicatie


Persoon die in tijdschriften, boeken en of kranten schrijft en zijn of haar mening geeft over allerlei zaken die spelen in de samenleving b.v drugshandel, en gebruik ervan en geweld etc. Hun beroep wordt
publicist genoemd. Man of vrouw.
Chefara - 16 november 2021

1   1

wappie


Een wappie is een gelovige. Ik voel mijzelf als een Happy Wappie en ik denk dat alle andere mensen dat ook zijn, wetenschappelijk ingesteld of niet. Ik heb heel veel respect voor al mijn mede-wappies!
Tijmen van 't Foort - 16 november 2021

0   0

Digitale omgeving


Digitale omgeving = Met'digitale omgeving' wordt een omgeving (van een bedrijfsproces) aangeduid waarin digitale faciliteiten een belangrijke rol spelen.
yaro - 16 november 2021

0   0

Zonde


Ondeugd en immoraliteit zijn niet de zonde, zj zijn er het automatisch gevolg van. Zonde is het mensenleven voor zover het staat op iets anders dan wa het evangelie bedoelt met "Zoek enkel het Rijk Gods" . M.a.w. alle leven dat niet uit genade alleen is.
laurent bastiaens - 16 november 2021

0   0

Galatasaray


Paleis aan de galata(stukje van Bosporus)Sarah(Sarah vrouw van Jacob uit de bijbel)galata gedeelte van Bosporus die zo genoemd word aan de westzijde van de Bosporus.
Yilmaz - 16 november 2021

1   0

informeel


informeel bv
je spreekt met iemand die je niet kent dan spreek je formeel je zegt niet hallo hey zeg hoe gaat het maar als je informeel wilt spreken dan zeg je hallo hoe gaat het met u
sofie - 16 november 2021

2   0

Henkel


Een henkel is een klein object dat door de lucht zweeft. Henkels kunnen alleen worden gezien door kinderen tot ongeveer vijf jaar.
Het is niet geheel duidelijk waarom er henkels zijn en wat ze doen.
Lilly S - 16 november 2021

1   0

Fascisme


Fascisme betekent ook een vorm van totalitair volksverraad. Bijvoorbeeld in Italië (Mussolini) Duitsland (Hitler) China(Mao) Cambodja(Pol Pot) Argentinië(Videla) Rusland(Poetin) en in Nederland(Rutte). Dit laatste voorbeeld van fascisme verwijst naar het Toeslagenmisdrijf 2011-2021 waar 50.000 ouders en kinderen het slachtoffer van zijn geworden, waaronder een zelfdoding.
Anne Marie ten Berge - 16 november 2021

0   0

Godenzoon'


De naam Rienk is een Friese jongensnaam die al eeuwen bestaat. De naam heeft betekenissen als 'godenzoon' 'raadsman' of 'de wijze'. Mannen met deze naam komen vaak uit het noorden van het land al is deze naam ook schaars in het zuiden te vinden. De bekendheid van deze naam is al eeuwen gelijk, je zult hem niet snel tegenkomen
Rienk - 16 november 2021

1   7

Lucky Strike


Als je met een bowling bal alle kegels in een keer omver gooit, het dat een strike.
Als een beginner dit doet kun je van geluk spreken, en heet dit een Lucky Strike!
anoniem - 25 oktober 2021

Pagina:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10