BabyNamenNL

Geboortedatum:0000-00-01
Woonplaats:Jeruzalem
Upvotes ontvangen167
Downvotes ontvangen40
Karma:126 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (10)

1

34 Thumbs up   1 Thumbs down

Daniel


De naam Daniel is afkomstig uit Polen en daar heet het Gnome. Dat betekent kabouter en mensen die Daniel heten zijn vaak heel erg klein. Soms kijk je zelfs over ze heen en zo weet je nooit waar ze zijn, daarom dragen ze meestal een puntmuts, waardoor je het topje van de puntmuts goed kan zien. Daniel heeft ook een andere betekenis wat in het Latijns staat voor Baby.
BabyNamenNL - 20 december 2020

2

33 Thumbs up   1 Thumbs down

Lasse


Lasse betekent in het Grieks Lavola wat Zee-otter betekent. Mensen die lasse heten kunnen zich vaak moeilijker concentreren en hebben een lager IQ. Vele lasse's hebben ook afwijkingen of zijn ziek.
BabyNamenNL - 2 januari 2021
Deze betekenis is afgekeurd

3

27 Thumbs up   1 Thumbs down

xion


Xion betekent in het Palileins Xionus en dat betekent weer lang. Mensen die xion heten zijn vaak lang en soms kijk je onder zo door. Xion staat ook voor aarde. Xion's zijn erg verbonden met de aarde en soms willen ze zelfs de aarde een likje geven.
BabyNamenNL - 29 december 2020

4

23 Thumbs up   1 Thumbs down

Keb


Keb betekent Keb. het staat voor keb en in het grieks is het keb net zo als in het frans. De naam keb komt van het woord keb. Mensen die keb heten worden keb genoemd. Als je niet keb word genoemd ben je geen keb. Mensen die keb heten noemen zichzelf ook keb.
BabyNamenNL - 29 december 2020
Deze betekenis is afgekeurd

5

9 Thumbs up   3 Thumbs down

max


Max stemt af va het voor marxistisch, Tijdens de revolutie rond 1895 kwam deze term vaak voor als speciale idealogie van een man genaamd karl Max
BabyNamenNL - 26 maart 2021

6

8 Thumbs up   28 Thumbs down

Rens


De naam Rens betekent in het Hebreeuws Strijder of baas. Mensen die Rens heten weten wat ze doen en hebben een hoog IQ. Ook zijn ze heel sociaal en weten ze op alles een antwoord. Rens zou zomaar eens de nieuwe god kunnen zijn!
BabyNamenNL - 29 december 2020

7

7 Thumbs up   2 Thumbs down

Poeka


Poeka is een afkorting van Poesintische katmens. Tijdens Kerstmis word er ook vaak Poeka in de oven gegooid en het komt ook voor als een tennisterm. Mensen die Poeka worden genoemd hebben vaak ouders die homo seksueel zijn
BabyNamenNL - 26 maart 2021

8

5 Thumbs up   1 Thumbs down

Simon


Simon is een Engelse jongensnaam en het staat voor de lichtroze Japanse bultrug zeester. In het Grieks betekent Simon, Simoon, Simone of Simoenka 'die met een stompe neus'. Mensen die Simon heten zoeken vaak de gelegenheid om stiekem in het openbaar scheten te laten. Mensen die Simon heten zijn vaak op 3 januari of 15 november geboren. Als je Simon heet, zal je al op vroege leeftijd een kunstgebit hebben en ruik je graag aan je eigen tenen.
BabyNamenNL - 1 juni 2022

9

5 Thumbs up   0 Thumbs down

Jop


Jop is afgeleid van Jacob. Jacob is een jongensnaam die uit het Hebreeuws komt, maar de precieze betekenis ervan is onzeker. Mogelijk is het 'hij zal beschermen'. Vanwege het verhaal van Jakob en Ezau in de Bijbel wordt de naam vaak verklaard als 'bedrieger, hielenlichter'. Mensen met de naam Jop vallen vaak op mensen met de naam 'Keb. Jop wordt vaak gegeven als jongensnaam. Hij Zal Beschermen, Bedrieger, Hielenlichter
BabyNamenNL - 9 september 2022

10

5 Thumbs up   0 Thumbs down

RinkaMatinka


De naam RinkaMatinka bestaat niet. Dit komt omdat niet veel mensen hun kind RinkaMatinka hebben genoemd. Sterker nog, nog nooit iemand heeft zijn of haar kind RinkaMatinka genoemd. Mensen die hun kind RinkaMatinka noemen bestaan dus niet. De naam Rinka bestaat wel en die is afgeleid van het Zeeuwse woord: Winkelketen. Lol
BabyNamenNL - 19 september 2022
Deze betekenis is afgekeurd