BabyNamenNL

Geboortedatum:1999-12-31
Woonplaats:Maarseveen
Upvotes ontvangen99
Downvotes ontvangen26
Karma:74 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (3)

1

29   0

Daniel


De naam Daniel is afkomstig uit Polen en daar heet het Gnome. Dat betekent kabouter en mensen die Daniel heten zijn vaak heel erg klein. Soms kijk je zelfs over ze heen en zo weet je nooit waar ze zijn, daarom dragen ze meestal een puntmuts, waardoor je het topje van de puntmuts goed kan zien. Daniel heeft ook een andere betekenis wat in het Latijns staat voor Baby.
BabyNamenNL - 20 december 2020

2

28   0

Lasse


Lasse betekent in het Grieks Lavola wat Zee-otter betekent. Mensen die lasse heten kunnen zich vaak moeilijker concentreren en hebben een lager IQ. Vele lasse's hebben ook afwijkingen of zijn ziek.
BabyNamenNL - 2 januari 2021
Deze betekenis is afgekeurd

3

22   0

xion


Xion betekent in het Palileins Xionus en dat betekent weer lang. Mensen die xion heten zijn vaak lang en soms kijk je onder zo door. Xion staat ook voor aarde. Xion's zijn erg verbonden met de aarde en soms willen ze zelfs de aarde een likje geven.
BabyNamenNL - 29 december 2020

4

18   0

Keb


Keb betekent Keb. het staat voor keb en in het grieks is het keb net zo als in het frans. De naam keb komt van het woord keb. Mensen die keb heten worden keb genoemd. Als je niet keb word genoemd ben je geen keb. Mensen die keb heten noemen zichzelf ook keb.
BabyNamenNL - 29 december 2020
Deze betekenis is afgekeurd

5

2   26

Rens


De naam Rens betekent in het Hebreeuws Strijder of baas. Mensen die Rens heten weten wat ze doen en hebben een hoog IQ. Ook zijn ze heel sociaal en weten ze op alles een antwoord. Rens zou zomaar eens de nieuwe god kunnen zijn!
BabyNamenNL - 29 december 2020