1 |
glycerineEen ouder geneesmiddel dat als middel gebruikt wordt om een zenuwblokkade te bewerkstelligen. Glycerine leidt to permanente vernietiging van de zenuw maar is lastig te gebruiken omdat meer zenuwen beschadigd kunnen raken dan de bedoeling is.
|
2 |
glycerineOntstaat bij de vergisting van wijn. Vooral in wijnen met edele rotting is het gehalte glycerine hoog, aangezien deze schimmel al vóór de gisting voor de productie van glycerine heeft gezorgd. Geeft in de mond een vettig, mollig of rond karakter. Hoe langzamer een gisting verloopt, hoe hoger het glycerinegehalte
|
3 |
glycerine(engels: glycerin) Een kleurloze, zware, zoete vloeistof die is afgeleid van natuurlijke vetten en oliën. Het kan worden gebruikt als weekmaker in bepaalde (oplos)middelen.
|
4 |
glycerineEen belangrijke chemische stof die tijdens de fermentatie ontstaat. Het is een dikke, kleurloze, zoete vloeistof met een hoge viscositeit.
|
5 |
glycerineGlycerine maakt de huid glad en soepel. Het is een belangrijk ingrediënt voor crèmes, omdat het als effect heeft dat je huid het vocht beter kan vasthouden.
|
6 |
glycerineDit bijproduct van zeep is een vochtaantrekkend ingrediënt en vochtinbrenger voor de huid dat vocht uit de lucht aantrekt. Verbetert ook de uitsmeerbaarheid van producten.
|
<< Gloucester vissersschoeners | glyfografie >> |