olaz.nl

Upvotes ontvangen11
Downvotes ontvangen58
Karma:-46 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (62)

1

3   19

alliantie


De Olaz Professional Alliantie voor Huidverzorgingsinnovatie is een bevlogen samenwerking waarin de huidverzorgingsexpertise van vermaarde experts van over de hele wereld wordt gecombineerd met de fundamentele inzichten in huidveroudering, geavanceerde onderzoekstechnieken en formuleringskennis van de beste P&G Beauty wetenschappers. De missie [..]
Bron: olaz.nl

2

2   5

aloë vera


Natuurlijke substantie uit de aloë vera plant die wordt toegepast om de mogelijk helende werking voor de huid. Heeft eveneens verfrissende en anti-irriterende eigenschappen.
Bron: olaz.nl

3

1   7

algen


Sommige algensoorten bevatten vitaminen en mineralen die helpen de huid te verzachten en kalmeren, of antioxidanten waar anti-verouderings eigenschappen aan worden toegeschreven.
Bron: olaz.nl

4

1   2

aloë barbadensis


Een boomachtige vorm van de aloë vera plant, toegepast om de mogelijk helende werking voor de huid. Heeft eveneens verfrissende en anti-irriterende eigenschappen.
Bron: olaz.nl

5

1   3

chamomilla recutita


Beter bekend als kamille. Een gewas dat heeft aangetoond anti-irriterende, kalmerende en antioxidante eigenschappen te hebben.
Bron: olaz.nl

6

1   4

dimethiconol


Soort silicone die op de huid als zijde aanvoelt, zelfs op de natte huid. Wordt ook toegepast om het uiterlijk van littekens te verbeteren.
Bron: olaz.nl

7

1   3

niacinamide


Ook bekend als vitamine B3, niacine en nicotinezuur. Van dit wateroplosbare ingrediënt is aangetoond dat het vochtverlies van de huid voorkomt en celregeneratie van de huid stimuleert. Recent onderzoek heeft aangetoond dat het ook de verschijning van rimpels, huidverkleuringen en roodheid van de huid vermindert en de elasticiteit van de huid verbet [..]
Bron: olaz.nl

8

1   3

panthenol


Hydraterend ingrediënt dat door de huid wordt opgenomen en wordt omgezet in pantotheenzuur, ofwel vitamine B5, een vitamine uit de vitamine B groep.
Bron: olaz.nl

9

0   3

allantoïne


Komt voor in smeerwortel. Allantoïne heeft een bacterieremmende werking die ontstekingen helpt kalmeren en verminderen.
Bron: olaz.nl

10

0   3

amino-peptide


Amino-peptiden hebben een opmerkelijk ontstekingsremmend effect aangetoond in het huidoppervlak dat anti-verouderings eigenschappen stimuleert, inclusief weefselregeneratie.
Bron: olaz.nl


Login in om alle 62 betekenissen te bekijken