Betekenis Banner
Wat betekent Banner? Hieronder vind je 22 betekenissen van het woord Banner. Je kunt ook zelf een definitie van Banner toevoegen.

1

5   6

Banner


Een breed plaatje met daarop een advertentie. Wanneer een Internet-gebruiker op de banner klikt, gaat hij naar de website van het bedrijf dat met die banner adverteert.
Bron: 4umi.com

2

4   5

Banner


Een banner is een klein spandoekje dat gebruikt door supporters ten behoeve van sfeerondersteuning van hun club of idool (tifo). De banner bestaat uit een stuk doek van ongeveer 1 meter breed en 1,50 [..]
Bron: nl.wikipedia.org

3

1   2

Banner


Banners are the 468-by-60 pixels ad space on commercial Web sites that are usually “hot-linked” to the advertiser’s site.
Bron: spotonvision.com

4

1   2

Banner


Een gekleurde balk bovenaan een home page, een menu of een tekstpagina; banners kunnen in hun geheel aanklikbaar zijn (door aan te klikken komt men bijvoorbeeld bij een naast hoger gelegen menu of bij een home page); banners kunnen ook geïntegreerde navigatie-buttons of aanklikbare onderwerpsgebieden bevatten.
Bron: uhasselt.be

5

2   3

Banner


Dit is een advertentie op een website, normaal rechthoekig van vorm. Op deze figuur staat reclame voor een bedrijf/website/dienst. De bedoeling is om de aandacht te trekken van de bezoeker van de webs [..]
Bron: compucor-pcdokter.nl

6

1   2

Banner


een grafische reclame-uiting op het Internet. Door op deze banner te klikken opent er zich een nieuwe pagina waar meer informatie over de reclame te vinden is.
Bron: admin.kuleuven.be

7

1   2

Banner


Grote afbeelding op een website. B.v. Een groot logo helemaal bovenaan of advertentiebanners in de zijbalk of onderaan de website.
Bron: workingdownstairs.nl

8

1   2

Banner


Een advertentie op een internetpagina. Er zijn vele variaties en formaten, maar het IAB heeft een lijst met standaard formaten opgesteld. Zie ook: Full Banner, Leaderboard, Rich Media, Expandable, Floorad, Layer ad, Skyscraper, Rectangle, Button, IAB.
Bron: demediamaatschap.nl

9

1   2

Banner


webwimpel * webvertentie
Bron: collegenet.nl

10

1   2

Banner


advertentie, vaak kleurig en opvallend, op internet, meestal in de vorm van een liggende strook
Bron: anw.inl.nl

11

1   3

Banner


Banner is een Schotse jongensnaam en betekent "Vlag, ensigne drager".
Bron: betekenis-babynamen.nl

12

1   3

Banner


Banner 1: Reclame-uiting op een website, meestal een blok met logo, tekst en doorklikmogelijkheid. Banner 2: Zeildoek waarop een reclame-uiting wordt geplot. " />
Bron: gianottenprintedmedia.nl

13

1   3

Banner


reclame op het internet die meestal horizontaal 'ligt'. De standaardgrootte is 468 bij 60 pixels. De naam banner wordt vaak ook als verzamelnaam voor reclame via afbeeldingen op het internet gebruikt
Bron: icer.nl

14

1   3

Banner


Dit is een advertentie op een internetsite. Meestal in de vorm van een smalle rechthoek, uitgesmeerd over de breedte van het scherm. Wanneer een surfer op de banner klikt, kan hij bijvoorbeeld terecht komen op de site van de adverteerder.
Bron: elektro.be

15

1   3

Banner


Banner is een plaats (village) in de Amerikaanse staat Illinois, en valt bestuurlijk gezien onder Fulton County.
Bron: nl.wikipedia.org

16

1   3

Banner


Traditionele vorm van advertentie, waarbij grafische vormgeving centraal staat. Een banner kan worden opgemaakt in verschillende formaten en verschillende vormen, en kan zowel een statische illustratie als een bewegend beeld zijn. Een button is een verkleinde vorm van de banner.
Bron: m4n.nl

17

1   3

Banner


z.nw. webwimpel, webvertentie
Bron: vindpunt.nl

18

1   3

Banner


Horizontale (beeld-) advertentie op een website. Heeft vaak bewegend beeld/tekst en is ingekaderd. Direct klikbaar.
Bron: members.chello.nl

19

3   5

Banner


Dit is een advertentie op een website, normaal rechthoekig van vorm. Op deze figuur staat reclame voor een bedrijf/website/dienst. De bedoeling is om de aandacht te trekken van de bezoeker van die website en dat die op de advertentie gaat klikken. Eenmaal er op geklikt, komt u terecht op de website van de adverteerder. Een banner kan op zowat alle [..]
Bron: vgskdeboomhut.be

20

1   3

Banner


Dit is een advertentie op een website, normaal rechthoekig van vorm. Op deze figuur staat reclame voor een bedrijf/website/dienst. De bedoeling is om de aandacht te trekken van de bezoeker van de website en dat die op de advertentie (banner) gaat klikken. Eenmaal op geklikt komt u terecht op de website van de adverteerder. Een banner kan op zowat a [..]
Bron: wafvallen-met-sonja.nl

21

1   3

Banner


Vorm van internet reclame.Bijna schermbrede, vrij platte afbeelding waarop een bedrijf zijn advertentie kan plaatsen. Meestal uitgevoerd als 'clickable image', zodat er direct naar de website van het bedrijf gesprongen kan worden.
Bron: home.tiscali.nl

22

1   3

Banner


1. Een vlag of spandoek van stof, zeildoek en dergelijke waarop een bepaalde boodschap of uiting staat; 2. Idem, maar dan onstoffelijk op internet of multimediale systemen.
Bron: kennisconsult.nl

Betekenis van Banner toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< bannen bannerheer >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen