m4n.nl

Website:https://m4n.nl/
Upvotes ontvangen42
Downvotes ontvangen97
Karma:-54 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (54)

1

6   20

profiel


Overzicht met de basisgegevens van een aangesloten affiliate of adverteerder. Het profiel is alleen door de gebruiker zelf in te zien en te wijzigen.
Bron: m4n.nl

2

5   9

advertentie


banner Verzamelnaam voor advertenties als tekstlinks, banners, advertorials, animated gifs, berekeningsmodules etc. Advertenties worden door exploitanten op hun websites geplaatst in daarvoor bestemde zones. De advertentie kan door middel van verschillende typen code op een website worden geplaatst.
Bron: m4n.nl

3

4   10

exploitant


affiliate, webmaster Een exploitant is een eigenaar van één of meer websites die zich heeft aangesloten by M4N om advertenties op zijn of haar site(s) te plaatsen.
Bron: m4n.nl

4

4   15

pop-up


popup, pop-up, popunder, pop-under Een pop-up is een vorm van advertentie: een klein scherm dat automatisch als nieuw venster (in een aparte browserwindow) wordt getoond bij het betreden van een website. Sommige pop-ups verdwijnen na een vooraf vastgesteld aantal seconden; andere moeten door de bezoeker zelf worden gesloten. Een pop-und [..]
Bron: m4n.nl

5

3   0

cpm


Inkomsten of uitgaven per 1000 views. Cost Per Mille (mille = Latijn voor duizend) impressions.
Bron: m4n.nl

6

3   2

keuren


Leads keuren Het door een adverteerder beoordelen van een lead die in het M4N-netwerk heeft plaatsgevonden. De adverteerder kan alle leads afzonderlijk goedkeuren, afkeuren of laten staan voor een latere beoordeling.
Bron: m4n.nl

7

3   4

pixel


registratiecode De "pixel" is de code die op de bedankpagina van een adverteerder wordt geplaatst om een lead van een via M4N doorgestuurde bezoeker te registreren. Deze code bestaat vaak uit een onzichtbare afbeelding van 1 pixel, waarvan de variabelen het registratiemechanisme in M4N activeren.
Bron: m4n.nl

8

2   1

cashback


Cashback-sites zijn sites met links naar verschillende online aanbieders. Wanneer een bezoeker via een van deze links iets koopt bij een webwinkel, wordt een gedeelte van het aankoopbedrag als "cashback"-korting op de Cashback-site opgeslagen. Wanneer dit opgeslagen bedrag een bepaald minimum heeft bereikt, wordt het uitgekeerd aan de bezoeke [..]
Bron: m4n.nl

9

2   4

view


view, impressie Aantal keer dat een advertentie van een adverteerder op de site van een affiliate wordt vertoond aan een bezoeker. Let op Voor statische links kunnen geen views worden gemeten.
Bron: m4n.nl

10

1   0

adverteerder


Online aanbieder van producten en diensten die zich bij M4N heeft aangesloten en advertenties aanbiedt aan de affiliate. Deze advertenties kunnen door de aangesloten affiliates op een website of in een nieuwsbrief worden geplaatst.
Bron: m4n.nl


Login in om alle 54 betekenissen te bekijken