Betekenis Advertentie
Wat betekent Advertentie? Hieronder vind je 9 betekenissen van het woord Advertentie. Je kunt ook zelf een definitie van Advertentie toevoegen.

1

15   5

Advertentie


een aankondiging in een krant, reclameblad, tijdschrift
Bron: nl.wiktionary.org

2

12   7

Advertentie


Een advertentie is een publicatie die bedoeld is de lezer ervan te verleiden tot een bepaalde actie, zoals het kopen van een product of deelnemen aan een actie. Meestal gaat het hier om het promoten v [..]
Bron: nl.wikipedia.org

3

7   5

Advertentie


iets datje wil verkopen of dat je iets wil mededelen
anoniem - 25 oktober 2015

4

9   9

Advertentie


betaalde krantentekst waarin je iets aanbiedt of bekendmaak [..]
Bron: www.muiswerk.nl

5

5   6

Advertentie


Iemand koopt een stukje ruimte in de krant en zet daarop zijn eigen boodschap. Een advertentie in de digitale krant noem je een banner.
Bron: erdeeservice.nl

6

5   9

Advertentie


banner Verzamelnaam voor advertenties als tekstlinks, banners, advertorials, animated gifs, berekeningsmodules etc. Advertenties worden door exploitanten op hun websites geplaatst in daarvoor bestemde zones. De advertentie kan door middel van verschillende typen code op een website worden geplaatst.
Bron: m4n.nl

7

1   8

Advertentie


Een advertentie is een publicatie van derden om er voor te zorgen dat wat er in de advertentie staat wordt gepromoot. Meestal gaat het hier om het promoten van commerciƫle producten en/of diensten. Er bestaan echter ook advertenties voor producten en/of diensten zonder winstoogmerk. De boodschap in de advertentie noemen we dan reclame. Vormen Adve [..]
Bron: koopcenter.be

8

1   8

Advertentie


advertisement
Bron: utwente.nl

9

3   11

Advertentie


Een AdWords advertentie bevat een kop, 2 regels tekst en een url/websiteadres (bijvoorbeeld www.InfoTrade.nl). Ze kunnen worden vertoond op het zoeknetwerk en/of op het inhoudsnetwerk van Google. Een klik op een advertentie leidt de gebruiker naar een door u opgegeven bestemmingspagina op uw website.
Bron: infotrade.nl

Betekenis van Advertentie toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< adversaris adverteren >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen