devlamindepan.nl

Upvotes ontvangen351
Downvotes ontvangen462
Karma:-110 (upvotes-downvotes)



0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.



Betekenissen (371)

1

31 Thumbs up   16 Thumbs down

conserveren


Het beschermen van levensmiddelen tegen bederf. Dit kan gebeuren door drogen, roken, pasteuriscren, steriliseren en invriezen.
Bron: devlamindepan.nl (offline)

2

23 Thumbs up   37 Thumbs down

Bea


Vrij vastkokende aardappel
Bron: devlamindepan.nl (offline)

3

12 Thumbs up   4 Thumbs down

Charlotte


Warme of koude gelatinepudding, die bedekt en omgeven wordt door puddingbiscuits
Bron: devlamindepan.nl (offline)

4

11 Thumbs up   7 Thumbs down

Paneren


Een gerecht, b.v. vlees, bedekken met een dunne laag, waardoor het een bruin en krokant korstje krijgt. Gewoonlijk gebruikt men paneermeel, bloem of een mengsel van beide.
Bron: devlamindepan.nl (offline)

5

11 Thumbs up   4 Thumbs down

Chantal


Vrij vastkokende aardappel.
Bron: devlamindepan.nl (offline)

6

11 Thumbs up   34 Thumbs down

dresseren


Het schikken van spijzen op de schotels.
Bron: devlamindepan.nl (offline)

7

9 Thumbs up   40 Thumbs down

accent


Vastkokende aardappel met een gele schil. Het gehele jaar verkrijgbaar. Geschikt als tafelaardappel, in ovenschotels en salades.
Bron: devlamindepan.nl (offline)

8

8 Thumbs up   9 Thumbs down

gist


Een schimmel die suiker omzet in alcohol en koolzuur. In de keuken wordt gist gebruikt om deeg te laten rijzen.
Bron: devlamindepan.nl (offline)

9

7 Thumbs up   4 Thumbs down

bakken


Het in een open pan in heet vet of hete boter gaar en bruin laten worden van diverse spijzen
Bron: devlamindepan.nl (offline)

10

5 Thumbs up   3 Thumbs down

Singeren


Met bloem bestrooien (om te binden).
Bron: devlamindepan.nl (offline)


Login in om alle 371 betekenissen te bekijken