1 |
aroma geur waaraan je kruiden etc herkent Voorbeeld: de soep h [..]
|
2 |
aromaAroma kan verwijzen naar:
geurstof
smaakstof
Aroma (provincie), een provincie in het departement La Paz in Bolivia
Aroma (dialect), een dialect van het Keapara, gesproken in Papoea-Nieuw-Guinea
Aroma [..]
|
3 |
aromaHet aroma, grotendeels afkomstig van de druif, omvat het geheel van afzonderlijke geuren. Een deel van het aroma verdwijnt gedurende de gisting en door verloop van tijd. Door de aroma’s kennen w [..]
|
4 |
aromaAroma. Het geheel van de geur, smaak, mondgevoel en de nasmaak van een bier.
|
5 |
aromaEr wordt veel gesproken over de organoleptische (= beoordelen door middel van zintuigen – proeven en ruiken) kwaliteit en intensiteit van het aroma van gedroogde hop. Deze eigenschappen zijn sterk gebonden aan de variĆ«teit. Er blijkt een algemene relatie te bestaan tussen het type en de zwaarte van het hoparoma en de smaak en aromatische eige [..]
|
6 |
aromaAroma kan verwijzen naar:
geurstof
smaakstof
Aroma (provincie), een provincie in het departement La Paz in Bolivia
Aroma (dialect), een dialect van het Keapara, gesproken in Papoea-Nieuw-Guinea
Aroma [..]
|
7 |
aromaDe smaakervaring tijdens het roken van een sigaar. Niet te verwarren met de kracht.
|
8 |
aromaDe smaakervaring tijdens het roken van een sigaar.
|
9 |
aromaGeur van een wijn. Vaak wordt een onderscheid gemaakt tussen het primaire aroma, en het door rijping verkregen bouquet. Het primaire aroma is dan in de jonge wijn aanwezig, voortgekomen uit de druif en de gisting: fruitig, bloemig, plantaardig, kruidig, kamfer, broom, zweet, tomaat, of niet lekker, dat kan natuurlijk ook..
|
10 |
aromazie neus
|
<< Armin | Arnold >> |