Betekenis Pocheren
Wat betekent Pocheren? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Pocheren. Je kunt ook zelf een definitie van Pocheren toevoegen.

1

2 Thumbs up   0 Thumbs down

Pocheren


Pocheren is garen in bijna kokend (lichtjes gezouten) water of bouillon. In ieder geval nooit laten koken.
Bron: kip.be (offline)

2

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Pocheren


Gaarmaken in vloeistof die tegen het kookpunt aan blijft. (dus niet koken)
Bron: devlamindepan.nl (offline)

3

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Pocheren


Pocheren is het gaar maken van voedsel in weinig vocht, en net iets onder het kookpunt. Het meest bekend is het pocheren van eieren, die men uit de opengebroken schaal direct in bijna kokend water laa [..]
Bron: nl.wikipedia.org

4

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Pocheren


Een product garen in een hete vloeistof maar dat niet kookt (ongeveer 90 a 95 graden Celcius).
Bron: dicksdigitalekookboek.nl

5

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Pocheren


Het gaar maken van een gerecht zonder dat dit kookt. Pocheren kan gebeuren in een vloeistof of in een warmwaterbad. (De temperatuur van de vloeistof blijft net onder het kookpunt)
Bron: heerlijktafelen.nl (offline)





<< Patrimonium SBV Excelsior >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen