1 |
PasteuriserenHet enkele minuten sterk verhitten en daarna luchtdicht afsluiten.
|
2 |
PasteuriserenHet door een kortdurende verhitting tussen 70 en 90C ten dele bacterievrij en daardoor meer duurzaam maken van produkten. Dit wordt toegepast op vruchten, vruchtensap of vruchtenmoes.
|
3 |
PasteuriserenPasteuriseren is een proces in de voedselindustrie dat schadelijke bacteriƫn in aan bederf onderhevige voedselproducten vernietigt door het voedsel kort te verhitten, zonder het product te beschadigen [..]
|
4 |
Pasteuriserenwordt (weinig) toegepast om de wijn gistvrij te krijgen. Wordt ook wel flash-pasteurisatie genoemd vanwege de korte verhitting. Kan gebruikt worden om een gisting te stoppen
|
5 |
PasteuriserenHet doden van micro-organismen door voedingsmiddelen 20 a 30 minuten bij 70 a 90°C te verhitten en vervolgens van de lucht af te sluiten.
|
<< Farce Majeure | Panhelleense Spelen >> |