Betekenis Kwaliteitsborging
Wat betekent Kwaliteitsborging? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Kwaliteitsborging. Je kunt ook zelf een definitie van Kwaliteitsborging toevoegen.

1

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Kwaliteitsborging


De wet kwaliteitsboring in de bouw moet gaan zorgen voor een waarborging van de kwaliteit bij verschillende projecten. De wet zal na verwachting zo rond 2021 in werking treden. De wet kwaliteitsborging moet bijdragen aan de kwaliteit van bouwwerken.

De nieuwe wet kwaliteitsborging zal naar alle waarschijnlijkheid voor diverse bouwers een positief effect hebben op de bouwkwaliteit door de intensievere controles ten opzichte van de oude controles door de gemeente.
Jeffreyyy - 20 maart 2019

2

6 Thumbs up   6 Thumbs down

Kwaliteitsborging


Het waarborgen van kwaliteit door middel van het opzetten, invoe-ren en op peil houden van een kwaliteitssysteem met inbegrip van het aantonen aan derden dat de geleverde kwaliteit aan de gestelde voorwaarden voldoet.
Bron: handreikingarcheologie.sikb.nl

3

1 Thumbs up   3 Thumbs down

Kwaliteitsborging


onderdeel van het kwaliteit management dat zich richt op het verzorgen van zekerheid of de kwaliteitseisen vervult zullen worden.
Bron: aquo.nl

4

1 Thumbs up   3 Thumbs down

Kwaliteitsborging


Alle geplande en systematische activiteiten die geïmplementeerd zijn binnen het kader van het kwaliteitssysteem. Om in voldoende mate vertrouwen te geven dat een entiteit aan kwaliteitseisen zal voldo [..]
Bron: labyrinth.rienkjonker.nl

5

0 Thumbs up   5 Thumbs down

Kwaliteitsborging


1. Het dusdanig planmatig en systematisch doorvoeren van activiteiten op het vlak van kwaliteitszorg dat men er van uit mag gaan dat producten, diensten en processen zullen voldoen aan de daaraan gest [..]
Bron: kennisconsult.nl

<< kwaliteitsbeleid Kwaliteitscontroles >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen