mobilekitchens.kesselrental.com

Website:http://com.com/
Upvotes ontvangen45
Downvotes ontvangen75
Karma:-31 (upvotes-downvotes)



0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.



Betekenissen (35)

1

17 Thumbs up   14 Thumbs down

regenereren


Het naar consumptietemperatuur verwarmen van koelverse en diepgevroren etenswaren. Het regenereren is een van de meest kritieke fasen van de GMP van voedelsbereiding en -handleiding.
Bron: mobilekitchens.kesselrental.com (offline)

2

9 Thumbs up   4 Thumbs down

Portioneren


Het samenvoegen van (bulk)componenten tot individuele maaltijden.
Bron: mobilekitchens.kesselrental.com (offline)

3

5 Thumbs up   0 Thumbs down

GMP


Dit is een afkorting uit food processing welke staat voor: 'Good Manufacturing Practises'. Dit wil zeggen dat er gewerkt wordt conform van te voren opgestelde eisen, normen en processen.
Bron: mobilekitchens.kesselrental.com (offline)

4

3 Thumbs up   2 Thumbs down

HACCP


Hazard Analysis Critical Control Points. HACCP is een preventief systeem. Door de gezondheidsrisico's in bereidings- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van het product verhoogd. Meer specifiek: Een 'Hazard' is een gevaar dat redelijkerwijs in een product aanwezig zou kunnen zijn en zod [..]
Bron: mobilekitchens.kesselrental.com (offline)

5

2 Thumbs up   23 Thumbs down

Hygiene


Deze term wordt meestal gebruikt in de zin van bacteriologische gesteldheid van producten en apparatuur en bacteriologische risico's van processen.
Bron: mobilekitchens.kesselrental.com (offline)

6

2 Thumbs up   2 Thumbs down

Mise en place


Voorbereidende werkzaamheden.
Bron: mobilekitchens.kesselrental.com (offline)

7

1 Thumbs up   3 Thumbs down

Buffer


De voorraad(ruimte) tussen de keuken en de uitgifte. Een deel van de producten wordt bereid en in de wacht gezet om bij grote drukte over voldoende voorraad te beschikken.
Bron: mobilekitchens.kesselrental.com (offline)


Login in om alle 35 betekenissen te bekijken