1 |
HACCPstaat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Bij HACCP wordt het hele productieproces nagelopen op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid. Die gevaren worden in HACCP benoemd en de daaraan [..]
|
2 |
HACCPVertaald staat dit voor: risico analyse kritische controle punten. Het betekent dat alle handelingen in een bedrijf, die betrekking hebben op een produkt, gecontroleerd worden op mogelijke risico's voor de gezondheid.
|
3 |
HACCPHazard Analysis Critical Control Points. HACCP is een preventief systeem. Door de gezondheidsrisico's in bereidings- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van het product verhoogd. Meer specifiek: Een 'Hazard' is een gevaar dat redelijkerwijs in een product aanwezig zou kunnen zijn en zod [..]
|
4 |
HACCPHazard Analysis of Critical Control Points. Methode voor het onderkennen en elimineren van essentiële punten waar gezondheidsrisicos uit kunnen voortkomen tijdens het productieproces van voedingsmiddelen. Wettelijk verplicht in de voedingsmiddelenindustrie en in de horeca
|
5 |
HACCPHACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. De Nederlandse vertaling is: gevarenanalyse en kritische controlepunten. De a [..]
|
6 |
HACCPOm de gevaren van de voedselveiligheid tegen te gaan.
|
7 |
HACCPHACCP betekent Hazard Analysis and Critical Control Points HACCP is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen, de Nederlandse vertaling is: Gevarenanalyse en kritische beheerspunten. Het controleproces zorgt ervoor dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo min mogelijk besmettingsgevaar. HACCP komt voort uit de rui [..]
|
8 |
HACCPHACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. De Nederlandse vertaling is: Gevarenanalyse en kritische controlepunten. Bedri [..]
|
<< keerkring | subsidiariteit >> |