doronederland.nl

Website:https://www.doro.com/nl-nl/
Upvotes ontvangen12
Downvotes ontvangen8
Karma:5 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (30)

1

5   4

gsm


De meest gebruikte standaard voor mobiele telefonie ter wereld. GSM is de afkorting van Global System for Mobile Communications (oorspronkelijk Groupe Speciale Mobile) en vindt zijn oorsprong in het midden van de jaren '80.
Bron: doronederland.nl

2

3   4

sms


De afkorting van Short Message Service, een veelgebruikte technologie waarmee mensen elkaar korte tekstberichten kunnen sturen via hun mobiele telefoon.
Bron: doronederland.nl

3

2   0

zichtbare belindicatie


Een lampje op sommige Doro-telefoons dat knippert wanneer de telefoon rinkelt. Dit visuele hulpmiddel, soms ook een zichtbare belindicator genoemd, kan handig zijn voor mensen met verminderd gehoor.
Bron: doronederland.nl

4

1   0

gap-compatibel


Een term die verband houdt met DECT-draadloze telefoons met geïntegreerde GAP (Generic Access Profile). Dit garandeert dat het apparaat kan worden gebruikt met alle andere GAP-compatibele producten van iedere andere fabrikant.
Bron: doronederland.nl

5

1   0

toonregeling


Een extra functie bovenop de normale geluidsregeling van de meeste telefoons. Met toonregeling kan de gebruiker zelfs de lage en hoge tonen van de telefoon instellen om de geluidskwaliteit aan te passen aan het persoonlijke gehoor.
Bron: doronederland.nl

6

0   0

2g / 3g


Verwijst naar tweede generatie en derde generatie mobiele-telefoonnetwerken. 3G werd ontwikkeld om een hogere snelheid en meer capaciteit voor data over mobiele netwerken te voorzien naast spraakcommunicatie.
Bron: doronederland.nl

7

0   0

adsl


Een technologie waarmee digitale apparaten (zie IP) kunnen communiceren via traditionele vaste lijn-netwerken (zie PSTN).
Bron: doronederland.nl

8

0   0

bio 21


De Biënnale van Industrieel Ontwerp (BIO) is een internationale ontwerpbeurs in Slovenië die om de twee jaar plaatsvindt. Het doel is hedendaagse trends in internationaal ontwerp ten toon te stellen aan de hand van een selectie van goed ontworpen producten met de nadruk op kwaliteit, originaliteit en innovatie. Vier Doro-producten ontvingen een e [..]
Bron: doronederland.nl

9

0   0

bluetooth®


Bluetooth is een radiotechnologie die vaak wordt gebruikt om verschillende elektronische apparaten met elkaar te verbinden als ze zich op minder dan 10m afstand van elkaar bevinden, bv. een mobiele telefoon en een draadloze koptelefoon of een halskoord. Een van de grootste voordelen van Bluetooth is de 'draadloze vrijheid', m.a.w. connectiviteit zo [..]
Bron: doronederland.nl

10

0   0

compatibel met gehoorapparaten


Digitale draadloze telefoons (mobiele telefoons en DECT-draadloze telefoons) kunnen soms interferentie veroorzaken met gehoorapparaten zoals echo of zoemgeluiden, veroorzaakt door elektromagnetische energie van de antenne, het scherm of andere onderdelen van de telefoon. Om dit op te lossen, worden sommige gehoorapparaten uitgerust met een ringleid [..]
Bron: doronederland.nl


Login in om alle 30 betekenissen te bekijken