Betekenis SMS
Wat betekent SMS? Hieronder vind je 22 betekenissen van het woord SMS. Je kunt ook zelf een definitie van SMS toevoegen.

1

7 Thumbs up   4 Thumbs down

SMS


Sms (een afkorting voor short message service) is een dienst om met behulp van een mobiele telefoon korte berichten te versturen en te ontvangen. Sms was oorspronkelijk ontworpen als deel van gsm, maa [..]
Bron: nl.wikipedia.org

2

0 Thumbs up   0 Thumbs down

SMS


Short Message Service. Heel populair bij mensen met een mobiel, gehaat door mensen zonder mobiel omdat mensen schijnbaar zonder reden midden in een zin verwoed op de knopjes van hun mobiel gaan drukken ten onrechte ook wel gebruikt om de Short Message die door de Service verwerkt wordt aan te duiden. Dit heet echter een sm
Bron: neologismen.nl

3

6 Thumbs up   6 Thumbs down

SMS


Short Message Services Messaging service commonly used on GSM networks.
Bron: eu-energystar.org

4

3 Thumbs up   4 Thumbs down

SMS


Short message service; versturen en ontvangen van korte tekstberichten met een telefoon.
Bron: thesauruszorgenwelzijn.multites.net

5

3 Thumbs up   4 Thumbs down

SMS


 • Short Message Service: Dienst waarbij kleine tekstboodschappen naar een GSM-abonnee kunnen worden gestuurd. De huidige transmissiesnelheid van SMS is 9,6 Kbit/s.
 • Bron: 4umi.com

  6

  5 Thumbs up   6 Thumbs down

  SMS


  Short Message Service Engels voor: Korte Berichten Service Definitie: Een methode om een klein berichtje (maximaal 165 tekens) naar een mobiele telefoon te sturen.
  Bron: chatwoordenboek.nl

  7

  3 Thumbs up   4 Thumbs down

  SMS


  Met deze service kunt u tekstberichten verzenden en ontvangen via uw mobiele telefoon. U kunt berichten sturen naar andere mobiele telefoons en naar computers in uw eigen land of in het buitenland. Welke mogelijkheden u hebt, is afhankelijk van uw netwerkserviceprovider. De kosten van sms’jes zijn meestal laag en soms is het versturen van dez [..]
  Bron: bol.com

  8

  4 Thumbs up   5 Thumbs down

  SMS


  SMS (Short Messaging Service) maakt deel uit van de GSM-standaard. In een mobiele SMS-gebaseerde toepassing voor niet-programmeerbare mobiele toestellen, wisselen de mobiele gebruikers SMSjes uit met een centrale SMS Server. zie FAQ/thinclient
  Bron: allserv.kahosl.be

  9

  3 Thumbs up   4 Thumbs down

  SMS


  De afkorting van Short Message Service, een veelgebruikte technologie waarmee mensen elkaar korte tekstberichten kunnen sturen via hun mobiele telefoon.
  Bron: doronederland.nl

  10

  1 Thumbs up   2 Thumbs down

  SMS


  Een weggevaagd fenomeen sinds Whatsapp
  Bron: volkabulaire.nl

  11

  1 Thumbs up   2 Thumbs down

  SMS


  Berichten-dienst die is gestandaardiseerd voor GSM -netwerken. Door gebruik te maken van SMS kan men via de GSM-telefoon korte berichten versturen en ontvangen. Het bericht kan maximaal 160 karakters lang zijn.
  anoniem - 17 februari 2016

  12

  2 Thumbs up   4 Thumbs down

  SMS


  Smith-magenis syndrome.
  Bron: thesauruszorgenwelzijn.multites.net

  13

  3 Thumbs up   5 Thumbs down

  SMS


 • ( media ) een dienst om met behulp van een mobiele telefoon korte berichten te versturen en te ontvangen Sms wordt vooral veel gebruikt door jongeren.
 • ( media ) een berichtje verstu [..]
 • Bron: nl.wiktionary.org

  14

  4 Thumbs up   6 Thumbs down

  SMS


  Systems Management Server; product voor beheer software en updates in een netwerk; zie http://www.microsoft.com/smserver/
  Bron: ming-automatisering.nl

  15

  3 Thumbs up   5 Thumbs down

  SMS


  Short Message Service
  Bron: ming-automatisering.nl

  16

  0 Thumbs up   2 Thumbs down

  SMS


  Short Message Service, Berichtdienst voor de mobiele telefoon. Hoewel dit in eerste instantie niet voor consumenten bedoelt was maar voor personeel van de telecomorganisatie werd dit snel populair. Uitbreidingen op SMS zijn EMS met simpele plaatjes en geluidjes en MMS, waar e-cards en filmpjes mee kunnen worden gestuurd
  Bron: icer.nl

  17

  3 Thumbs up   5 Thumbs down

  SMS


  De berichtenservice op het mobiele netwerk, waarmee tekstberichten van maximaal 160 karakters als sms-bericht van de ene naar de andere handheld kunnen worden verstuurd. Op internet zijn veel sites beschikbaar, waarmee sms-berichten aan handhelds kunnen worden gestuurd.
  Bron: elektro.be

  18

  1 Thumbs up   3 Thumbs down

  SMS


  SMS betekent Short Message Service Sms is een dienst om met behulp van een mobiele telefoon korte berichten (maximaal 140 karakters) te versturen of te ontvangen. Handig om snel even iets door te geven. Of om iemand te verrassen met een attent, grappig of ontroerend berichtje.
  Bron: wat-betekent.nl

  19

  5 Thumbs up   7 Thumbs down

  SMS


  Zie Short Message Service.
  Bron: infolib.lotus.com

  20

  2 Thumbs up   4 Thumbs down

  SMS


  Short message service.
  Bron: eventplannerspain.com

  21

  0 Thumbs up   2 Thumbs down

  SMS


  Short Message Service
  Bron: docs.blackberry.com

  22

  3 Thumbs up   5 Thumbs down

  SMS


  SMS staat voor Short Message Service. Met een SMS kunnen er korte tekstberichten worden gestuurd en ontvangen via de mobiele telefoon. Het sturen van een sms kost geld, een sms ontvangen is gratis.
  Bron: belsimpel.nl

  << Smooth search SOEC >>

  Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
  Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

  Betekenis toevoegen