1 |
stomenstomen is het gaar worden van voedsel bovenop de kookvloeistof. voedsel komt niet in de kookvloeistof zoals bij koken
|
2 |
stomenStomen is een kooktechniek met stoom. Voor stomen als techniek om te steriliseren of te reinigen zie Stomerij.
Stomen is een gezonde manier om voedsel te bereiden omdat er geen olie of vet voor nodig [..]
|
3 |
stomenmet waterdamp schoonmaken: afstomer: meest gebruikt bij het verwijderen van behang. Zie ook de egelroller en Behangen - gereedschap.
|
4 |
stomenGaar maken met stoom bestaat erin de voedingmiddelen in een vergiet, draadmantje of op een rooster te plaatsen boven een kokende vloeistof.
|
5 |
stomenmet waterdamp schoonmaken: afstomer: meest gebruikt bij het verwijderen van behang.
|
6 |
stomen
|
7 |
stomenDampen, Uitwasemen, Walmen, Wasemen; Bewasemen
|
8 |
stomen(engels: dry cleaning) Wordt gebruikt voor allerlei soorten reinigingsmethoden waar geen water aan te pas komt, zoals het verwijderen van oppervlaktevuil door te borstelen, door het gebruik van geschikte gummen op papier, of door het gebruik van watervrije oplosmiddelen voor textiel.
|
9 |
stomenStomen is een proces bij de houtbehandeling om extreme kleurverschillen weg te werken en het risico op slaap (aantasting door een schimmel) en kwaliteitsvermindering tijdens de verwerkingstijd te voor [..]
|
10 |
stomenStomen, ow. gel. (ik stoomde, heb gestoomd), stoom -, rook opgeven, uitdampen; eenen afstand te water afleggen (van of met eene stoomboot); (fig.) over den spoorweg reizen; met stoom bedekken, - omgev [..]
|
<< ontwerpen | ontginning >> |