Betekenis Deglaceren
Wat betekent Deglaceren? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Deglaceren. Je kunt ook zelf een definitie van Deglaceren toevoegen.

1

2 Thumbs up   1 Thumbs down

Deglaceren


Het ontvetten van bouillons.
Bron: dicksdigitalekookboek.nl

2

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Deglaceren


De aromatische aanbaksels worden geblust met fumet, bouillon of wijn ( madeira, port, witte wijn) en daarna onder verwarmen losgeroerd van de bodem, waarna de saus bereid wordt.
Bron: kip.be (offline)

3

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Deglaceren


Loskoken van jus, ook blussen genoemd.
Bron: devlamindepan.nl (offline)

4

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Deglaceren


Het bevochtigen van een pan waarin gebraden of gebakken is met een vloeistof om het aanbaksel los te maken.
Bron: heerlijktafelen.nl (offline)





<< FNA Accu >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen