Betekenis Aanvullende verzekering
Wat betekent Aanvullende verzekering? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Aanvullende verzekering. Je kunt ook zelf een definitie van Aanvullende verzekering toevoegen.

1

1   0

Aanvullende verzekering


Alle diensten en verstrekkingen van private ziekenfondsen die bovenop de verstrekkingen van de verplichte verzekering komen ten gunste van de leden die in orde zijn met hun bijdrage.
Bron: riziv.fgov.be

2

0   0

Aanvullende verzekering


Dit is een verzekering die aanvullend is op het basispakket. Elke zorgverzekeraar biedt één of meerdere aanvullende verzekeringen aan, de aanvulling bevat vaak extra dekkingen. De pakketten zijn echter voor elke verzekeraar anders. Voor de aanvullende verzekering geldt geen acceptatieplicht; dit betekent dat een verzekeraar niet verplicht is om j [..]
Bron: consumentenbond.nl

3

0   0

Aanvullende verzekering


Een aanvullende verzekering kan kosten voor gezondheidszorg vergoeden die niet in het basispakket zit. Aanvullende verzekeringen kunnen per verzekeraar verschillen wat betreft het verzekerde pakket en premie. De overheid bemoeit zich niet met aanvullende verzekeringen. Een aanvullende verzekering is niet verplicht.
Bron: achmeazorgkantoor.nl

4

0   0

Aanvullende verzekering


Een aanvullende verzekering kan kosten vergoeden voor gezondheidszorg die niet in het basispakket zitten. Aanvullende verzekeringen kunnen per verzekeraar verschillen wat betreft het verzekerde pakket en de premie. De overheid bemoeit zich niet met aanvullende verzekeringen. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Aftrekpost Kosten die u mag [..]
Bron: dezorgplanner.nl

5

0   0

Aanvullende verzekering


additional insurance
Bron: utwente.nl


Betekenis van Aanvullende verzekering toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Kanonkazemat Adviserend geneesheer >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen