Betekenis wifi
Wat betekent wifi? Hieronder vind je 8 betekenissen van het woord wifi. Je kunt ook zelf een definitie van wifi toevoegen.

1

7   4

wifi


Techniek waarmee een computernetwerk draadloos met behulp van een radiozender en radio-ontvanger kan worden gebouwd. Er zijn geen kabels nodig in dit netwerk, maar slechts een insteekkaart in een comp [..]
Bron: emazing.nl

2

0   1

wifi


WiFi staat voor Wireless Fidelity. Het is een technologie voor draadloze verbindingen met lokale netweken. WiFi legt snelle radioverbindingen tussen terminals en servers, die op hun beurt verbonden zi [..]
Bron: corporate.telenet.be

3

0   1

wifi


WiFi is een kwaliteitslabel/verzameling van standaarden voor draadloze internetverbindingen. Toestellen die een WiFi vermelding hebben kunnen aangesloten worden op routers met een WiFi label. Zo kan je je toestel thuis of op het werk met het internet verbinden zonder een mobiel internet abonnement voor je smartphone af te sluiten.
Bron: smartenough.be

4

0   1

wifi


Wireless Fidelity
Bron: lne.be

5

0   1

wifi


WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. U kunt WiFi gebruiken op uw computer, laptop, tablet en telefoon.
Bron: belsimpel.nl

6

3   4

wifi


Wifi, wat staat voor wireless fidelity, is een technologie waarmee je op korte afstand en zonder bijkomstigheid van kabels gegevens kunt versturen. In de praktijk wordt wifi vooral gebruikt om mee te internetten.
martglaz - 5 april 2014

7

1   3

wifi


Wireless Fidelity, standaard voor uitwisseling gegevens met IEEE 802.11 High Rate WLAN apparatten, 10x zo snel als BlueTooth, bereik varierend 20-150 m Synonym met: WiFi
Bron: icer.nl

8

0   4

wifi


Staat voor WIreless FIdelity. De term WiFi wordt gebruikt voor draadloze netwerken die gebaseerd zijn op het IEEE 802.11 protocol. De data wordt via radiogolven op een frequentie van 2,4 GHz verzonden. Synomiem voor draadloos internet.
Bron: elektro.be

Betekenis van wifi toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< wiebeltoren wii-mote >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen