strato-faq.nl

Upvotes ontvangen59
Downvotes ontvangen69
Karma:-11 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (88)

1

14   16

www


Staat voor
Bron: strato-faq.nl

2

8   10

campagne


Een campagne bestaatuit één of meerdere advertentiegroepen. De advertenties van een bepaalde campagne hebben hetzelfde dagbudget, dezelfde taal- en landbeperking, dezelfde einddata en worden op dezelfde partner-websites getoond.
Bron: strato-faq.nl

3

7   4

alias


(Algemeen = Een andere naam, waaronder iemand bekend is). Voorbeeld: "Don Diego de la Vega alias Zorro". In samenhang met E-mailadressen: een ander e-mailadres waarvan alle e-mails in hetzelfde postvak bezorgd worden als in het hoofdadres. Voorbeeld: als er een e-mailadres "dondiego" met de alias "zorro" aangemaakt is op het domein "delavega.nl", w [..]
Bron: strato-faq.nl

4

6   7

comprimeren


(samenpersen) In samenhang met bestanden spreekt men van compressie of comprimeren als de inhoudelijke informatie op een zo klein mogelijke plaats ondergebracht worden. QuickTime video's gebruiken bijvoorbeeld een gecomprimeerd bestandsformaat waardoor ze snel over het net verstuurd kunnen worden en de opvrager er niet te lang op moet wachten.
Bron: strato-faq.nl

5

4   4

account


Het begrip wordt vaak in samenhang met e-mail gebruikt. Een e-mail-account is uw postvak bij de provider (STRATO).
Bron: strato-faq.nl

6

4   1

screenshot


Afbeelding van uw beeldscherm. In onze handleidingstekst helpen de screenshots om precies te zien hoe instellingen in een programma eruit zouden moeten zien.
Bron: strato-faq.nl

7

3   4

attachment


Bestandsaanhangsel aan b.v. een e-mailbericht. Attachments kunnen uit diverse bestandsformaten bestaan (.PDF, .DOC, .JPG etc.).
Bron: strato-faq.nl

8

2   0

mods


(Modificatie) Een min of meer grote aanpassing van het originele spel; meestal door community-projecten etc. Voorbeeld: "Desert Conflict" voor Battlefield 2 - Door deze Mod wordt men in een spelscenario in het Midden-Oosten geplaatst, inclusief veel zand en speciale voertuigen.
Bron: strato-faq.nl

9

2   0

snapshot


Met de snapshot-technologie kunnen tijdsgerelateerde kopieën van bestandssystemen als backup gemaakt worden en op de online opslagruimte geplaatst worden.
Bron: strato-faq.nl

10

1   0

cache


Tijdelijke opslagruimte. Uw browser slaat tussentijdig webpagina's en hun afbeeldingen automatisch op de harde schijf op. Bij het opnieuw oproepen van die pagina's hoeft de informatie dan niet van het internet afgehaald geworden, maar direct van de eigen computer. Dat gaat veel sneller dan het laden vanuit het internet en is bovendien goedkoper. He [..]
Bron: strato-faq.nl


Login in om alle 88 betekenissen te bekijken