nedcomp.nl

Website:http://nedcomp.nl/
Upvotes ontvangen82
Downvotes ontvangen182
Karma:-99 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (92)

1

12   29

importeren


Gegevens van een clientprogramma, zoals Microsoft Excel 2002, kopiëren naar de SharePoint-teamwebsite.
Bron: nedcomp.nl

2

10   25

auteur


Een verzameling rechten waardoor een gebruiker toestemming krijgt om pagina's en items in een lijst, documentbibliotheek, discussiebord of enquête te bekijken, toe te voegen en te wijzigen.
Bron: nedcomp.nl

3

8   18

abonnement


Een voorziening waarbij de gebruiker een e-mail ontvangt wanneer een bestand of map op de website is gewijzigd. Een gebruiker die zich bijvoorbeeld abonneert op een documentbibliotheek ontvangt een e-mailbericht wanneer iemand een bibliotheekbestand toevoegt of verwijdert.
Bron: nedcomp.nl

4

8   9

categorie


Een classificatie voor het labelen en groeperen van webpagina's en bestanden op algemene criteria, zoals pagina-inhoud, bestandstypen of andere kenmerken.
Bron: nedcomp.nl

5

7   35

sjabloon


Een of meer bestanden met de structuur en hulpmiddelen voor het definiëren van elementen zoals de stijl en paginaopmaak van voltooide bestanden. Met sjablonen van Microsoft Word kunt u bijvoorbeeld één document opmaken, terwijl sjablonen van Microsoft FrontPage geschikt zijn voor het opmaken van een volledige website. 
Bron: nedcomp.nl

6

7   13

thema


Met een thema kunt u een set op elkaar afgestemde grafische elementen toevoegen aan een document, een pagina of alle pagina's van een website.  Thema's kunnen bestaan uit ontwerpen en kleurenschema's voor lettertypen, navigatiebalken en andere paginaelementen.
Bron: nedcomp.nl

7

5   4

webadres


Het pad naar een object, document, bestand, pagina of andere bestemming. Een adres kan bestaan uit een URL (webadres) of een UNC-pad (netwerkadres), en kan verwijzen naar een specifieke locatie binnen een bestand, zoals een bladwijzer binnen een document of een bereik van cellen binnen een werkblad.
Bron: nedcomp.nl

8

4   4

beheerder


Een verzameling rechten waardoor een gebruiker toestemming krijgt om alle inhoud van een website te wijzigen en site-instellingen en accounts te beheren.
Bron: nedcomp.nl

9

4   17

enquête


Een onderdeel van een website waarmee gebruikers kunnen reageren op een set vragen die is opgesteld door de maker van de enquête. De resultaten worden weergegeven in een grafisch overzicht.
Bron: nedcomp.nl

10

4   10

kolom


Een container die wordt gebruikt voor alle items in een lijst, documentbibliotheek, discussiebord of enquête. In een kolom wordt één gegeven voor een item opgeslagen. Wordt ook wel "veld" genoemd.
Bron: nedcomp.nl


Login in om alle 92 betekenissen te bekijken