nedcomp.nl

Website:http://nedcomp.nl/
Upvotes ontvangen82
Downvotes ontvangen183
Karma:-100 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (92)

1

12 Thumbs up   29 Thumbs down

importeren


Gegevens van een clientprogramma, zoals Microsoft Excel 2002, kopiëren naar de SharePoint-teamwebsite.
Bron: nedcomp.nl (offline)

2

10 Thumbs up   25 Thumbs down

auteur


Een verzameling rechten waardoor een gebruiker toestemming krijgt om pagina's en items in een lijst, documentbibliotheek, discussiebord of enquête te bekijken, toe te voegen en te wijzigen.
Bron: nedcomp.nl (offline)

3

8 Thumbs up   18 Thumbs down

abonnement


Een voorziening waarbij de gebruiker een e-mail ontvangt wanneer een bestand of map op de website is gewijzigd. Een gebruiker die zich bijvoorbeeld abonneert op een documentbibliotheek ontvangt een e-mailbericht wanneer iemand een bibliotheekbestand toevoegt of verwijdert.
Bron: nedcomp.nl (offline)

4

8 Thumbs up   10 Thumbs down

categorie


Een classificatie voor het labelen en groeperen van webpagina's en bestanden op algemene criteria, zoals pagina-inhoud, bestandstypen of andere kenmerken.
Bron: nedcomp.nl (offline)

5

7 Thumbs up   35 Thumbs down

sjabloon


Een of meer bestanden met de structuur en hulpmiddelen voor het definiëren van elementen zoals de stijl en paginaopmaak van voltooide bestanden. Met sjablonen van Microsoft Word kunt u bijvoorbeeld één document opmaken, terwijl sjablonen van Microsoft FrontPage geschikt zijn voor het opmaken van een volledige website. 
Bron: nedcomp.nl (offline)

6

7 Thumbs up   13 Thumbs down

thema


Met een thema kunt u een set op elkaar afgestemde grafische elementen toevoegen aan een document, een pagina of alle pagina's van een website.  Thema's kunnen bestaan uit ontwerpen en kleurenschema's voor lettertypen, navigatiebalken en andere paginaelementen.
Bron: nedcomp.nl (offline)

7

5 Thumbs up   4 Thumbs down

webadres


Het pad naar een object, document, bestand, pagina of andere bestemming. Een adres kan bestaan uit een URL (webadres) of een UNC-pad (netwerkadres), en kan verwijzen naar een specifieke locatie binnen een bestand, zoals een bladwijzer binnen een document of een bereik van cellen binnen een werkblad.
Bron: nedcomp.nl (offline)

8

4 Thumbs up   4 Thumbs down

beheerder


Een verzameling rechten waardoor een gebruiker toestemming krijgt om alle inhoud van een website te wijzigen en site-instellingen en accounts te beheren.
Bron: nedcomp.nl (offline)

9

4 Thumbs up   17 Thumbs down

enquête


Een onderdeel van een website waarmee gebruikers kunnen reageren op een set vragen die is opgesteld door de maker van de enquête. De resultaten worden weergegeven in een grafisch overzicht.
Bron: nedcomp.nl (offline)

10

4 Thumbs up   10 Thumbs down

kolom


Een container die wordt gebruikt voor alle items in een lijst, documentbibliotheek, discussiebord of enquête. In een kolom wordt één gegeven voor een item opgeslagen. Wordt ook wel "veld" genoemd.
Bron: nedcomp.nl (offline)


Login in om alle 92 betekenissen te bekijken