kennisconsult.nl

Website:https://www.kennisconsult.nl
Upvotes ontvangen6624
Downvotes ontvangen8434
Karma:-1811 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (7144)

1

3   1

bypass trust


Een Amerikaans belastingtrucje voor gehuwden om belasting te ontlopen. Je plaats onroerend goed in een trust, zodat het niet meetelt bij de bepaling van je estate-tax.
Bron: kennisconsult.nl

2

2   2

buying hedge


De aankoop van een future met de bedoeling de onderliggende waarde te verkrijgen. Hierdoor heeft men zekerheid over de prijs van een toekomstige aankoop. Synoniem aan buy hedge en long hedge.
Bron: kennisconsult.nl

3

2   1

buy hedge


De aankoop van een future met de bedoeling de onderliggende waarde te verkrijgen. Hierdoor heeft men zekerheid over de prijs van een toekomstige aankoop. Synoniem aan long hedge.
Bron: kennisconsult.nl

4

2   2

buy and write


Optiestrategie waarbij men een optie schrijft terwijl men de onderliggende waarde in bezit heeft.
Bron: kennisconsult.nl

5

2   1

butterfly spread


Strategie waarin twee callopties met verschillende looptijden zowel worden gekocht als verkocht. Eén van de opties heeft een hogere en één een lagere uitoefenprijs dan de twee resterende opties. Er wo [..]
Bron: kennisconsult.nl

6

2   0

business resumption plan


Het plan waarin staat aangegeven hoe bedrijfsprocessen, die als gevolg van ongelukken, rampen of andere voorvallen onverwacht zijn stilgevallen weer moeten worden opgestart.
Bron: kennisconsult.nl

7

2   0

business resumption


Het weer opstarten van bedrijfsprocessen, die als gevolg van ongelukken, rampen of andere voorvallen onverwacht zijn stilgevallen.
Bron: kennisconsult.nl

8

1   1

bedrijfsschadeverzekering


Een verzekering ter dekking van schades als gevolg van het stilvallen van de commerciele activiteiten van een bedrijf als gevolg van een buiten komende oorzaak, zoals stroomuitval, staking en dergelij [..]
Bron: kennisconsult.nl

9

1   1

business interruption


Het stilvallen van de commerciele activiteiten van een bedrijf als gevolg een van buiten komende oorzaak, zoals stroomuitval, staking en dergelijke.
Bron: kennisconsult.nl

10

2   0

gevolgschade-onderzoek


De business impact analyse is een onderdeel van de business continuity planning. Het resultaat van de analyse is een overzicht van de kwetsbaarheden/risico's per bedrijfsfunctie en de effecten di [..]
Bron: kennisconsult.nl


Login in om alle 7144 betekenissen te bekijken