dfoxxhosting.nl

Upvotes ontvangen66
Downvotes ontvangen98
Karma:-31 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (110)

1

22   24

www


Voor de toepassing van cPanel, is www een koppeling naar de map die in het bezit is van uw website bestanden namelijk (/public_html).
Bron: dfoxxhosting.nl

2

8   7

legacy


Een term voor een oud software programma of een computer systeem dat nog in gebruik is.
Bron: dfoxxhosting.nl

3

6   9

account


Een record voor het verkrijgen van toegang tot geprivatiseerde informatie. Bijvoorbeeld: met uw cPanel account kunt u uw website beheren. In cPanel komen andere exemplaren van de term "account" voor in email en FTP.
Bron: dfoxxhosting.nl

4

4   5

proxy


In het computer gebruik, een computer of een programma dat als een tussenschakel tussen twee andere entiteiten fungeert. Bijvoorbeeld, een proxy-server een ontvangt een verzoek van een client, vindt de aangevraagde bron en stuurt deze terug naar de client. U kunt de cPanel proxy gebruiken om toegang tot uw cPanel interface te krijgen als normale to [..]
Bron: dfoxxhosting.nl

5

4   5

spam


Vooral, ongewenste e-mail worden verzonden in bulk, meestal door een geautomatiseerd systeem. Als spam wordt beschouwd als een kostbare overlast voor de ontvanger, bevat cPanel functies zoals SpamAssassin en BoxTrapper om de hoeveelheid ongewenste ontvangen e-mail te verminderen.
Bron: dfoxxhosting.nl

6

3   4

csr


Een aanvraag die u naar een certificerings instantie voor een certificaat identiteit verzendt. cPanel kan een certificaat aanvraag genereren voor u, maar aangezien autoriteiten met betrekking tot de informatie die zij nodig hebben verschillen, moet u hun vereisten controleren vóór het toepassen van een certificaat.
Bron: dfoxxhosting.nl

7

3   5

scp


Een methode om gecodeerde bestanden over te brengen van de ene computer naar een andere. Met deze methode voorkomt u dat gegevens worden onderschept en gelezen.
Bron: dfoxxhosting.nl

8

3   4

snelkoppeling


Een koppeling naar een toepassing die u kunt openen vanuit een handige locatie, zoals het bureaublad van uw computer.
Bron: dfoxxhosting.nl

9

2   5

authenticatie


Een proces voor het bevestigen van de identiteit van iemand met wie u gevoelige informatie wilt delen. Op het web vereist verificatie meestal een set van een gebruikersnaam en een wachtwoord of een openbaar en persoonlijk sleutel paar.
Bron: dfoxxhosting.nl

10

2   9

backup


Een kopie van uw website bestanden, mappen, databases en e-mailadres configuraties. Een backup van uw website op uw computer opslaan, is een verstandige maatregel.
Bron: dfoxxhosting.nl


Login in om alle 110 betekenissen te bekijken