alleshelder.nl

Upvotes ontvangen328
Downvotes ontvangen379
Karma:-50 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (198)

1

26   46

bron


openbaring, bron voor lichaam en geest. Vrouwelijke ontvankelijke levensenergie.
Bron: alleshelder.nl

2

16   11

avatar


een goddelijke incarntie op aarde. God in de gedaante van een mens.
Bron: alleshelder.nl

3

11   9

reïncarnatie


De reïncarnatieleer zegt dat er een element in ieder mens is dat opnieuw geboren kan worden. Reïncarnatie is in het geloof van het Hidoeïsme en het Boeddhisme een vaststaan gegeven.
Bron: alleshelder.nl

4

11   20

karma


Levensdoel. Gebeurtenissen die men overkomt omdat men hieruit lering moet trekken en/of omdat men in een vorig leven iets gedaan heeft wat in het huidige leven ui9t moet werken.
Bron: alleshelder.nl

5

10   9

gids


Een gids (of beschermengel)is een entiteit die tijdens je leven bij je blijft . Hij helpt je en steunt je. Telepathisch praat hij met je, de stem van binnen. Je kan er ook bewust contact mee maken. Een dierbare overledene kan ook besluiten de rest van jouw leven bij je te blijven als entiteit/ gids.
Bron: alleshelder.nl

6

10   5

cirkel


of Rad: voorspoed, heelheid, verandering ten goede, winst en verlies. Ook is een cirkel het symbool van het ‘niets’, de leegte, de oneindigheid en van de absolute vrijheid, door niets gebonden. Bij magische rituelen wordt de cirkel vaak gebruikt als een symbool van veiligheid. Alles wat zich binnen een cirkel bevindt is beschermd tegen ongewenste [..]
Bron: alleshelder.nl

7

10   2

chi


de menselijke energiestroom.
Bron: alleshelder.nl

8

9   13

bliksem


symbool voor een plotselinge zeer ingrijpende gebeurtenis, wat soms kan leiden tot een flits van inzicht. Ook: intuïtie en inspiratie.
Bron: alleshelder.nl

9

8   11

anubis


Egyptische god met de kop van een jakhals; Hij heeft dezelfde betekenis als Jezus bij de Christenen, Hermes bij de Grieken en Mercurius bij de Romeinen. Hij werd beschouwd als de god van het goede; zijn functie was het verbinden van tegendelen.
Bron: alleshelder.nl

10

8   4

paard


Kracht, vitaliteit, geloof Ook symbool van het ego, en van menselijke deugden. In sprookjes treden paarden vaak op als waarzeggende en over toverkracht beschikkende wezens, denk aan het paard van Parcival in de Keltische legendes en aan het gevleugelde paard Pegasus, symbool voor de overwinning. Christelijke heiligen reden vaak op een paard, bijvoo [..]
Bron: alleshelder.nl


Login in om alle 198 betekenissen te bekijken