3s.be

Website:https://www.3s.be
Upvotes ontvangen1
Downvotes ontvangen2
Karma:0 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (18)

1

1   2

sem


SEM is de afkorting voor Search Engine Marketing. SEM is het analyseren van de website, teksten, ... in functie van de optimalisatie. Na een grondige analyse kan per website een manuele optimalisatie voorzien worden op maat van de trefwoorden en de website.
Bron: 3s.be

2

0   0

backlinks


Een backlink is een inkomende link. Dit is iedere link die gelinkt wordt naar uw website, m.a.w. alle links die naar uw website verwijzen.   Black hat SEO
Bron: 3s.be

3

0   0

blog / bloggen


Een blog is een dagboek op het internet. Het plaatsen van berichten op dergelijke website noemt men bloggen. Een blog wordt dus meestal dagelijks vernieuwd of zelfs meermaals per dag. Hierbij staan steeds de meest recente nieuwtjes bovenaan op de blog. Een blog bestaat meestal uit tekst maar er bestaan nog enkele andere soorten blogs zoals fotoblog [..]
Bron: 3s.be

4

0   0

broken link


Een gebroken link is een link die niet langer actief is. Elke link die verwijst naar een verplaatste webpagina of naar een webpagina die niet langer meer bestaat, wordt gezien als een broken link.
Bron: 3s.be

5

0   0

call-to-action


Enkel ‘direct links’ naar belangrijke onderdelen van een website kan een call-to-action uitlokken. Meestal worden deze ‘direct links’ héél opzichtig geplaatst en zijn ze bedoeld om de surfer tot actie uit te lokken.
Bron: 3s.be

6

0   0

cloaking


Deze Black Hat techniek zorgt ervoor dat de zoekmachine iets anders te zien krijgt dan de bezoeker. Dit kan ervoor zorgen dat de zoekmachines de website uit hun index bannen.
Bron: 3s.be

7

0   0

copywriting


Copywriting is een belangrijk onderdeel van websites. Een goede inhoud van websites is een must voor de zoekmachines. Copywriting is het opmaken van teksten in functie van de optimalisatie om de website beter te laten scoren in de zoekmachines.
Bron: 3s.be

8

0   0

cpc


CPC is de afkorting voor Click Per Cost. Bij het adverteren in verschillende zoekmachines wordt via CPC aangegeven hoeveel er wordt betaald bij iedere klik op de link naar de website.
Bron: 3s.be

9

0   0

deep links


Deep links betekent simpel weg diepe linken. Dit zijn linken in een website die rechtstreeks naar dieper gelegen onderdelen van de website verwijzen.
Bron: 3s.be

10

0   0

landing pagina's


Landing pagina's zijn opgemaakte webpagina's specifiek voor de zoekmachines. Goede landing pagina's zorgen ervoor dat u gevonden wordt in de zoekmachines en surfers zo gemakkelijker de weg naar de website terug vinden.
Bron: 3s.be


Login in om alle 18 betekenissen te bekijken