Betekenis personeelsbeleid
Wat betekent personeelsbeleid? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord personeelsbeleid. Je kunt ook zelf een definitie van personeelsbeleid toevoegen.

1

9 Thumbs up   2 Thumbs down

personeelsbeleid


Personeelsbeleid is een onderdeel van het organisatiebeleid, namelijk het deel dat direct betrekking heeft op het personeel. Personeelsbeleid is het geheel van maatregelen gericht op arbeid dat helpt [..]
Bron: nl.wikipedia.org

2

5 Thumbs up   4 Thumbs down

personeelsbeleid


Het sociale beleid ten aanzien van de in de onderneming werkzame personen. Het wordt bepaald door de bestuurder van de onderneming en is vaak te vinden in een personeelsgids, die deel kan uitmaken van de arbeidsovereenkomst.
Bron: wattedoenbijontslag.nl (offline)

3

4 Thumbs up   3 Thumbs down

personeelsbeleid


Beleid van een organisatie met betrekking tot personele aangelegenheden, zoals werving en selectie, arbeidsorganisatie, arbeidsvoorwaarden, personeelsontwikkeling, inspraak, administratie, enzovoort.
Bron: kennisconsult.nl

4

4 Thumbs up   5 Thumbs down

personeelsbeleid


Al het beleid in organisaties dat betrekking heeft op het personeel, bijvoorbeeld op het functioneren, de inzetbaarheid, de loopbaan en werving en selectie.
Bron: thesauruszorgenwelzijn.multites.net

5

2 Thumbs up   3 Thumbs down

personeelsbeleid


Het personeelsbeleid is een onderdeel van het organisatiebeleid. Het is het geheel van maatregelen gericht op het werk, met als doelstelling het bereiken van de organisatiedoelstellingen. Het gaat bij [..]
Bron: competentindesocialprofit.be

6

2 Thumbs up   6 Thumbs down

personeelsbeleid


human resources management
Bron: utwente.nl (offline)

<< pepsine per >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen