Betekenis Leisure
Wat betekent Leisure? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Leisure. Je kunt ook zelf een definitie van Leisure toevoegen.

1

8   5

Leisure


Leisure komt uit het engels, waarin het vrije tijd betekent. Dit woord komt soms voor in een context waarin het de daadwerkelijke vrije tijd voorsteld, d.w.z. de vrije tijd waarin men zich werkelijk ontspant(dus bij een dagje strand betreft dit het liggen op het strand, maar niet de autorit heen en terug).


Among leisure activities, walking may be the most popular sport in the UK.
Koen - 4 augustus 2011

2

6   4

Leisure


Vrije tijd is de tijd die men niet hoeft te besteden aan verplichte of noodzakelijke activiteiten zoals (huishoudelijk) werk, zorg en studie. Vrije tijd wordt vooral geassocieerd met de mogelijkheid o [..]
Bron: nl.wikipedia.org

3

2   1

Leisure


Leisure; Vrijheid, het is gedaan met alle verplichtingen en als je niet uitkijkt wordt het saai. Leisure is het opvullen van de ledigheid. Luiheid, zo vertelde men mij vroeger (?!) ... is des duivels oorkussen. Leisure is een equivalent voor invulling. Invulling voor de resterende tijd.
Ron - 12 november 2012

4

3   4

Leisure


Leisure is de tijd die iemand geheel naar eigen zin kan besteden. Het is tijd die niet aan verplichtingen besteed moet worden en die je naar eigen keuze kan invullen. Een andere term hiervoor is vrije tijd.
katrien - 14 augustus 2011

5

2   5

Leisure


Leisure is vrije tijd, tijd die je niet besteedt aan je school/werk. Het is oorspronkelijk een Engels woord.
Loraine - 2 augustus 2011

Betekenis van Leisure toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Leisl leiterer >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen