Betekenis Infinity
Wat betekent Infinity? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Infinity. Je kunt ook zelf een definitie van Infinity toevoegen.

1

19 Thumbs up   1 Thumbs down

Infinity


Infinity is een Engelse term, die kan vertaald worden als "oneindigheid", datgene wat niet begrenst is en zich tot in het oneindige uitstrekt.

Infinity wordt voornamelijk gebruikt om te verwijzen naar oneindigheid in de ruimte, of oneindigheid van abstracte concepten. Het kan ook gebruikt worden om te verwijzen naar iets dat eindeloos blijft duren, maar dan is "eternity" (eeuwigheid) gebruikelijker.


"To infinity and beyond" is een Engelse spreuk, die populair werd dankzij de film Toy Story waarin Buzz Lightyear deze gebruikt om te verwijzen naar de ruimte, het heelal. De spreuk roept ook een interessante filosofische vraag op, namelijk of er nog iets na het oneindige/infinity kan bestaan.
martijnver - 20 februari 2019

2

10 Thumbs up   4 Thumbs down

Infinity


Oneindig ofwel scherpgesteld op de horizon
Bron: prosults.nl

3

7 Thumbs up   5 Thumbs down

Infinity


Infinity is een Engels woord voor oneindigheid. Het staat voor iets zonder einde. De term wordt vaak gebruikt in de filosofie, wiskunde en fysica. Het symbool voor oneindigheid is een liggende acht of 'lemniscaat'. Het universum is een bekend voorbeeld van een oneindig iets.
turelinckx - 5 april 2014

4

4 Thumbs up   3 Thumbs down

Infinity


Infinity is het vierde studioalbum van Journey. Het album liet een grote wijziging in de koers van de muziek horen. Dat was in eerste instantie te danken aan het nieuwe lid van de groep Steve Perry, d [..]
Bron: nl.wikipedia.org

5

3 Thumbs up   6 Thumbs down

Infinity


Infinity is een Amerikaanse meisjesnaam.
Bron: betekenis-babynamen.nl

<< Infinito invasief >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen