Betekenis Huurtoeslag
Wat betekent Huurtoeslag? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord Huurtoeslag. Je kunt ook zelf een definitie van Huurtoeslag toevoegen.

1

3 Thumbs up   1 Thumbs down

Huurtoeslag


Bijdrage van de rijksoverheid in de huur voor mensen die in een huurwoning wonen en die in verhouding tot hun inkomen te veel huur betalen; uitbetaald door de belastingdienst.
Bron: thesauruszorgenwelzijn.multites.net

2

0 Thumbs up   1 Thumbs down

Huurtoeslag


Een tegemoetkoming in de huurkosten die u onder bepaalde voorwaarden krijgt als u een woning huurt. Als u alleen woont, krijgt u de huurtoeslag voor u zelf. Hebt u een partner of medebewoner? Dan krijgt u de huurtoeslag voor u en uw partner of medebewoner samen. De hoogte van de huurtoeslag hangt af van:
Bron: belastingdienst.nl (offline)

3

0 Thumbs up   1 Thumbs down

Huurtoeslag


De huurtoeslag, een inkomensafhankelijke toeslag, is een tegemoetkoming in de huurkosten van de Nederlandse overheid voor huurders die in verhouding tot hun inkomen veel huur betalen. Om huurtoeslag t [..]
Bron: nl.wikipedia.org

4

0 Thumbs up   1 Thumbs down

Huurtoeslag


Huurtoeslag is een bijdrage in de huurkosten De huurtoeslag (voorheen huursubsidie) is een bijdrage aan de huurkosten door de overheid. Je kunt huurtoeslag aanvragen als de huur van de woning in verhouding tot je inkomen hoog is (het maakt niet uit of je een woning huurt via een woningcorporatie of via particuliere huur). Er zijn een aantal voorwaa [..]
Bron: wat-betekent.nl (offline)

<< huichelen huurwoning >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen