Betekenis Bammetje
Wat betekent Bammetje? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord Bammetje. Je kunt ook zelf een definitie van Bammetje toevoegen.

1

13   6

Bammetje


Een boterham is een plak gesneden brood, meestal voorzien van boter (of margarine) en broodbeleg. De boterham maakt meestal deel uit van het ontbijt en van de lunch. Broodbeleg kan zowel zoet (vruchte [..]
Bron: nl.wikipedia.org

2

3   0

Bammetje


Een bammetje is een droom. Je kan hem beleggen zoals je wilt, maar het blijft een bammetje. Het is als het ware een entre tout ensemble,. Er zijn zelfs geloven bij gemaakt, zoals het bammeria. waarbij mensen zichzelf opofferen om het ultime bammetje te maken. Het ultime zachtaardige bammetje bevat namelijk de lekkerste en de meest verse ingredienten. Een lekker smeltende brie met warme honing en net geplukte pecan nootjes erop. Het brood is het beste deel van deze legendarische bam. De structuur is godelijk. Als je dit bammetje eet ga je voor heel even naar de hemel.
Meneer Van der Bam - 29 oktober 2020

3

2   1

Bammetje


Een bammetje, is een licht brood dat een korte tijd in de oven zijn kleur heeft gekregen daarvoor heeft hij een licht gereson. Daarna is het brood, in lekkere dikke plakken gesneden. Om er nu een heerlijk, ambachtelijk Bammetje van te maken moet je er alleen nog de beste ingrediënten op doen, zoals een plakje brie, honing, tijm, pecannootjes en als finishing touche, licht geroosterd in de pan. Dan combineer je deze rijkvolle en verse ingrediënten in een meesterlijk bammetje!.
Meneer Van der Bam - 29 oktober 2020

4

2   3

Bammetje


gewoon 'n boterham.
beleg opsmeren, dubbelvouwen en tadaa je hebt je bammetje.
japser de patser - 13 oktober 2018

5

5   6

Bammetje


Bammetje: Een dubbele boterham in een boterhamzakje of broodtrommeltje
Inge - 24 december 2013

6

2   15

Bammetje


Een bammetje is dat je jezelf op eet. Het is hierbij wel de bedoeling dat je in leven blijft.
Chit - 3 juli 2018

Betekenis van Bammetje toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Walter Cronkite Logboek welkom/2008/03/19 >>