Betekenis wizard
Wat betekent wizard? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord wizard. Je kunt ook zelf een definitie van wizard toevoegen.

1

1   0

wizard


Procedure die je met vraag en antwoord een bepaalde taak voor je uitvoert, bvb. een kalender maken en afdrukken of een programma installeren.
Bron: 4umi.com

2

1   0

wizard


Wizard is een historisch Brits motorfietsmerk. Wizard Motor Co., Rhondda, Cardiff (1920-1922). Engels merk dat 269 cc Wall-Liberty-tweetaktmotoren inbouwde.
Bron: nl.wikipedia.org

3

1   0

wizard


Wizard is een nummer en single van Martin Garrix samen met Jay Hardway.
Bron: nl.wikipedia.org

4

1   1

wizard


Engels voor tovenaar, een reeks stappen die doorlopen moet worden om iets in te stellen of een actie uit te voeren met een programma. Een wizard vereenvoudigd dingen door ze in stappen aan de gebruiker voor te schotelen
Bron: icer.nl

5

1   1

wizard


Een 'wijze' die u door een complexe procedure heen voert door u op het juiste moment alleen de goede vragen te stellen. Wizards worden meegeleverd bij grote programma's en starten zichzelf op totdat u zegt dat u het verder liever zelf doet. Ze zijn vooral handig bij installatie en bij eerste gebruik van programma's.
Bron: pharez.com

6

1   2

wizard


Een wizard is een interactief computerprogramma dat de gebruiker helpt bij het uitvoeren van een moeilijke taak, zoals het installeren van software. De gebruiker wordt stap voor stap geholpen bij het [..]
Bron: nl.wikipedia.org

Betekenis van wizard toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Willinge Willis >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen