DeGauraPurnima

Geboortedatum:1985-03-07
Woonplaats:Amsterdam
Upvotes ontvangen1
Downvotes ontvangen3
Karma:-1 (upvotes-downvotes)0 verdiende Badges

Geen badges gevonden.Betekenissen (1)

1

1 Thumbs up   3 Thumbs down

Bionische-Autodidact


Bionische-Autodidact: Moderne autodidact, als iemand die bijvoorbeeld met gebruik van YouTube zichzelf vaardigheden aanleert. Weliswaar door andere onderwezen, echter indirect, zoals hiervoor deze stijl van indirect leren, dus in de vorm van boeken lezen, die door iemand zijn gemaakt.
Zoals het algemeen aangenomen wordt ook te gelden voor de betekenis van de definitie van autodidact. Wat echt niet accuraat is. Want zoals ik mijzelf voor het internet, zonder te kunnen lezen(dyslexie) en zonder enige vorm van te modeleren op waarneming van andere mensen,dus mijzelf op 5 jarige leeftijd heb geleerd tv's en radio's te repareren.
Door met de schroevendraaier de tv uitelkaar te halen, dat zonder toestemming en toen mijn moeder eiste in boosheid de tv in elkaar te zetten, dus ook weer in 1 keer werkend had nadat ik de tv in elkaar gezet had.

Heb het nog niet zo gehoord, maar als dyslexic is the betekenis belangrijk.
Dus probeer ik nu de definitie te toevoegen aan de Nederlandse taal. Volgens mij is het zodanig duidelijk dat mensen me hopelijk kunnen assisteren in de beschrijving te perfectioneren.


Een Bionische-Autodidact gaat googlen hoe hij zijn wasmachine kan repareren. Vervolgens find hij de pdf reparatie gids, waaruit hij de jargon leert, om vervolgens op YouTube te zoeken naar praktische implementatie van de informatie in de reparatie gids en referentie van mogelijke oorzaken, aandachtspunten en onbeschreven problemen met zijn specifiek model. Zonder alvorens te weten, hoe het allemaal te doen. Maar vanwege diens verworven competenties in leren hoe te leren doormiddel van het internet en de daardoor beschikbare technology zoals een smartphone.
DeGauraPurnima - 10 oktober 2018