Betekenis tokkie
Wat betekent tokkie? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord tokkie. Je kunt ook zelf een definitie van tokkie toevoegen.

1

10   3

tokkie


rotterdam is een gvd grote tokkie stad met trainingspakkies en sigaretten
anoniem - 15 mei 2019

2

6   2

tokkie


De term tokkie wordt (voornamelijk in Nederland) gebruikt als een scheldwoord voor een persoon of groep mensen met overheersend negatieve kwaliteiten of asociaal gedrag. Het woord is afgeleid van de f [..]
Bron: nl.wikipedia.org

3

7   3

tokkie


Laagopgeleid, niet al te best vocabulaire schriftelijk en mondeling, vaak voormalige pvda stemmers, maar omdat links de autochtone Nederlanders met deze kenmerken genegeerd heeft, stemmen zij nu op de PVV omdat Geert zegt wat zij denken, en ook uitvoeren wat Geert zegt.
Alex - 17 september 2021

4

7   4

tokkie


Een levenlang van de overheid profiteren omdat je te besodemieterd bent om te werken en daardoor zoveel tijd over hebt om je buren te treiteren die wél geld hebben voor een auto en/of vakantie! En tegen de maatschappij aanschoppen hoe slecht het allemaal in Nederland is. Geven de buitenlanders en de welgestelde overal de schuld van
Volta - 30 augustus 2019

5

0   0

tokkie


Een tokkie is voor mij een persoon die heel de dag zijn hond maar laat blaffen zonder zich iets aan te trekken van zijn buren.
Anna brouwer. - 19 september 2022

Betekenis van tokkie toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< grauw Sco >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen