Betekenis roeping
Wat betekent roeping? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord roeping. Je kunt ook zelf een definitie van roeping toevoegen.

1

5   4

roeping


een taak waarvoor een persoon zich verplicht voelt, vaak met religieuze invloed De roeping van moeder Theresa was er al op jonge leeftijd.
Bron: nl.wiktionary.org

2

1   0

roeping


Roeping,
Een roeping is iets wat innerlijk bij je opkomt. Wezenlijk is niemand zomaar op deze aarde en heeft een ieder een missie. Daar kom je meestal uit als je je hart volgt en hoeft geenszins religieus te zijn. Vaak is dat fors beladen of op gehemeld, wat niet hoeft. Als het echt is, ga je ervoor en zo niet, dan laat je en sluit je een compromis met jezelf. Je hart volgen is meestal waar jij voor op deze planet Earth bent. Niet voor compromissen en het mooie is als je durft, dit niet zonder resultaat zal zijn.
Wat je hierbij kan helpen, is positieve psychologie.
Voorbeelden zijn er zo veel. Echter we zoeken wat af omdat we denken te moeten meelopen. Go with the flow, echter doe je ding, ga je weg en: doe je best. Meer hoef je echt niet.

Liefs, Leo
Leo - 25 maart 2021

3

4   6

roeping


Roeping is het (subjectieve) idee dat iemand heeft dat hij een taak te volbrengen heeft. Deze taak kan zowel maatschappelijk (arts, verpleegster, journalist) of geestelijk zijn zoals bij predikant, pr [..]
Bron: nl.wikipedia.org

4

1   3

roeping


een roeping is een lotsbesteming. iets waarvan je voelt dat je het moet doen
mathijs - 27 september 2017

5

2   5

roeping


Beroeping, Bestemming, Eatum, Levenslot, Lotsbestemming, Vocatie, Voorland
Bron: complete-encyclopedie.nl

6

2   5

roeping


Het katholieke literaire tijdschrift Roeping werd opgericht in 1922, door dr. H. W. E. Moller. Moller was katholiek letterkundige en onderwijsspecialist van de RKSP die de R.K. Leergangen in Tilburg h [..]
Bron: nl.wikipedia.org

Betekenis van roeping toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< roodvis roer >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen