Betekenis roblox
Wat betekent roblox? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord roblox. Je kunt ook zelf een definitie van roblox toevoegen.

1

23   4

roblox


ROBLOX is een game, een super leuke game ( vind ik ). Ik speel het elke dag en er zijn in die game verschillende games die je kan doen. Er is bijvoorbeeld jailbreak waar je uit een gevangenis moet ontsnappen en dan kan je banken beroven enz. Het is super leuk :) ADD me op ROBLOX: xDrxpTvp
xDrxpTvp - 10 november 2019

2

14   6

roblox


een game waar je allemaal verschillende spelen kan spelenzoals kizi
anoniem - 22 mei 2019

3

11   5

roblox


een hele leuke game om te spelen en in de game zitten er games die door spelers zijn gemaakt ik vind het tot nu toe de beste spel ter wereld (als je de game speelt vraag me om vrienden te zijn mijn naam is xkilerza7_tubekilerx )
zz77nn - 5 oktober 2020

4

4   1

roblox


Een super toffe platform met allerlei games, je kunt er met een account zelf ook een maken! Stuur me een vriendschaps verzoek! Mijn gebruikersnaam op ROBLOX is: FunnehCake
-Ik ben een populaire (Engelse) youtuber! Ik ben Engels, maar ik kan ook prima Nederlands praten!, toedeloe-
Kat oftewel Funneh - 4 mei 2021

5

10   7

roblox


ROBLOX is een gamewebsite voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar (tot en met 18 jaar). Het is eigenlijk een spel met daarin allemaal spellen. ROBLOX is internationaal, wereldwijd dus en is in 2004 opgericht door David Baszucki en Erik Cassel onderde naam DynaBlocks. ROBLOX werd openbaar in 2006. Je kunt op ROBLOX met ROBUX betalen, dat zijn eigenlijk dollars. Vroeger kon je met tix betalen voor minder speciale dingen. Vroegen kon je 10 tickets per dag krijgen, of door ROBUX in te ruilen met tickets. In 2016 werd dit officieel afgeschaft. De games die op ROBLOX zitten zijn gemaakt door miljoenen mensen.
Esat Ozeler - 2 maart 2020

6

7   8

roblox


spelletje oftewel een game waar je spelletjes op kan spellen kan zoms ook een virus zijn
anoniem - 3 januari 2019

Betekenis van roblox toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Recht uit het hart spreken Machtsmiddel >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen