Betekenis razernij
Wat betekent razernij? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord razernij. Je kunt ook zelf een definitie van razernij toevoegen.

1

3   1

razernij


Razernij is een staat van woede waarin de persoon niet meer denkt en geen pijn meer voelt, terwijl hij zijn woede bekoelt op zijn omgeving: op objecten of op andere personen. Ongeveer gelijkend op een [..]
Bron: nl.wikipedia.org

2

2   1

razernij


grote boosheid
Voorbeeld: uit razernij heeft zij het boe [..]
Bron: www.muiswerk.nl

3

2   1

razernij


Razernij (Rage) is een boek uit 1977 van de Amerikaanse schrijver Stephen King, dat hij uitbracht onder het pseudoniem Richard Bachman. Het verscheen tevens in de bundel 4 x Stephen King (The Bachman [..]
Bron: nl.wikipedia.org

4

1   0

razernij


Razernij grote woede en onrust geen controle van binnen, je gevoel niet meer kunnen beheersen en de macht over je gevoel verliezen en daarbij ook nog zeer hard schreeuwen en bedreigen controle kwijtraken. Ik heb persoonlijke ervaring mee gehad, echt asociaal is het als je zoiets steeds meemaakt in je directe omgeving.
Chandra - 19 november 2020

5

1   1

razernij


Emotioneel uit zijn bol gaan en woedend zijn en dingen doen fie niet normaal zijn. Razernij is in hem of haar gekropen zich vreemd raar boos agressief uiten ziel verloren razernij in hem if haar gekropen. Onrustig persoon boos agressief.
chefara - 6 januari 2019


Betekenis van razernij toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Razzia razen >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen