Betekenis geaggregeerd
Wat betekent geaggregeerd? Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord geaggregeerd. Je kunt ook zelf een definitie van geaggregeerd toevoegen.

1

7   5

geaggregeerd


Dit komt van het woord ‘aggregeren’, en houdt in dat iets of iemand wordt toegevoegd aan een groep, iets of iemand komt samen. In een vereniging aangesloten bijvoorbeeld, of hierin zijn opgenomen.
Het kan ook betekenen dat je door ‘bundeling van gedachten’ op een hoger ‘abstractieniveau’ werkt, dit houdt in dat meerdere bestanddelen worden samengevoegd om iets nieuws te creëren dat beter werkt.

Een dossier kan bijvoorbeeld ‘geaggregeerd’ zijn, dat houdt in dat er verschillende onderdelen zijn samengevoegd om hiermee een nieuw bestand, dossier of archief te vormen. Je verzamelt dus inhoud uit meerdere bronnen en brengt deze samen tot één geheel.
Andere woorden hiervoor zijn ‘samengeklonterd’ en ‘samengevoegd’.
Tanja - 28 augustus 2018

2

0   0

geaggregeerd


Van boven af gerespecteerd worden i.v.b met gedachten die worden gezien
Martijn - 14 augustus 2020

3

0   1

geaggregeerd


Combinatie van meerdere bronnen bijeen brengen en presenteren als een ‘geaggregeerd’ zijne bron. Bij onderzoek, bij een Cross-Referencing Analyse is vaak spraken van aggregatie, waardoor nieuwe betekenissen kunnen worden onthult.
Noya - 27 januari 2021

Betekenis van geaggregeerd toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< geaffecteerd gebbetje >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen