1 |
EmmertarweIn Wikipedia staat dat emmertarwe niet geschikt is om brood te bakken. Ik heb een hele andere ervaring. Ik heb desembrood gebakken van pure emmertarwe en dat ging prima. Het rees zelfs beter dan brood van tarwe of spelt. De smaak is goed, licht zoetig met een klein bittertje erin. Met zoet beleg, honing of jam is het zelfs heel erg lekker.
|
2 |
EmmertarweEmmertarwe, emmer of tweekoren (Triticum dicoccum, synoniem: Triticum turgidum subsp. dicoccon) is een tetraploïde tarwesoort, met wilde en gecultiveerde varianten. Er zijn winteremmertarwe- en zomere [..]
|
3 |
EmmertarweEmmertarwe, emmer of tweekoren (Triticum dicoccum, synoniem: Triticum turgidum subsp. dicoccon) is een tetraploïde tarwesoort, met wilde en gecultiveerde varianten. Er zijn winteremmertarwe- en zomere [..]
|
<< Middelloodlijn | News Corporation >> |