Betekenis domicilie
Wat betekent domicilie? Hieronder vind je 7 betekenissen van het woord domicilie. Je kunt ook zelf een definitie van domicilie toevoegen.

1

5   4

domicilie


woonplaats, vaste verblijfplaats, wettelijk (of wettig) verblijf, bijvoorbeeld bij het opstellen van een notariƫle akte.
Bron: loegiesen.nl

2

0   1

domicilie


Een domicilie is het "officiƫle adres", het adres waar men volgens de burgerlijke stand woont. Dit kan verschillen van de feitelijke verblijfplaats. Zo hebben veel studenten hun domicilie n [..]
Bron: nl.wikipedia.org

3

1   2

domicilie


Wettige en actuele woonplaats.
Bron: macobouwbeheer.nl

4

0   2

domicilie


Wettelijke woonplaats van een natuurlijk- of rechtspersoon. In de praktijk het adres van een persoon in de basisregistratie of het geregistreerde adres van een vennootschap of andere rechtsvorm in het handelsregister.
ABiLiTieS - 25 juni 2019

5

0   3

domicilie


De domicilie of het vestigingsland is het land waarin een persoon, onderneming of beleggingsfonds zijn woonplaats heeft. De domicilie kan grote gevolgen voor de belastingheffing hebben.
Bron: the-web-library.com

6

0   3

domicilie


Het land waar een natuurlijke persoon woonachtig is of waar een compartiment of een bedrijf gevestigd is. Dit kan grote invloed hebben op de belastingverplichtingen.
Bron: fidelity.be

7

0   4

domicilie


De domicilie of het vestigingsland is het land waarin een persoon, onderneming of beleggingsfonds zijn woonplaats heeft.
Bron: kosterenpartners.com

Betekenis van domicilie toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< domicile dos >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen