Betekenis boiler room
Wat betekent boiler room? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord boiler room. Je kunt ook zelf een definitie van boiler room toevoegen.

1

1   0

boiler room


Een onderneming die illegaal handelt in effecten. Staat niet geregistreerd bij de autoriteiten.
Bron: ondernemersunited.nl

2

1   0

boiler room


Boiler Room Is Een Plek Van oplichters en fraudeurs.
De oplichters en fraudeurs, Huren Een Ruimte In Een Kantoorpand Of Huren Een Gebouw Of Huis Af, Meestal Voor Korte Termijn, En Laten Zich Dan Inschrijven Bij De Kamer Van Koop Handel Is KVK.NL En Bij Een Regionale En/Of Landelijke Keurmerk Van Bedrijven. Hun Bedrijf Noemen Zich Dan Een Naam Die De oplichters en fraudeurs Meestal Terplekke Verzinnen En Dat Heeft Weer Te Maken Voor De Registratie Bij De KVK.NL
Vanuit Deze Plek Dus De Boiler Room Gaan Ze Aan De Slag En Beginnen Ze Met Hun Vreemde Praktijken, De Bedoeling Is Om In Zo'n Korte Termijn Zoveel Mogelijk Geld Te Verdienen Doormiddel Van Zo Veel Mogelijk Klanten Binnen Te Halen.
In De Boiler Room Heb Je Dus Verschillende Mensen Zitten Bij Hun PC. En Telefoon Je Hebt Dus In Deze Boiler Room Diverse Afdelingen Zitten Bijmekaar Op 01 Plek. O.A. Een Call Center, Klantenservice, Web-Design, Web Shop, Diverse Leveranciers En Groothandel Om De Diverse Producten En Diensten Binnen Te Halen, Logistiek, Customer Care, Management En P.R. En Marketing. De oplichters en fraudeurs Handelen Meestal In Diverse Producten En Diensten Waarin Te Verdiennen Valt Dat Is O.A. Betreft: Medichijnen En Afslank Producten, Voedings Suplementen, Poeders En Drankjes, Lichaam En Body Producten En Diensten, Bit-Coin, Gokken En Win-Verlies Website's, Adaware, Spyware, Malware, Ridomware, Trojanhorse En Valse Cookies.
Verder Mensen In De Maling Nemen En Blij Maken Met Een Dode Mus En Soms Ook Voor Het Karretje Spannen En Voor Het Lapje Houden Dit Laatste Gebeurd Meestal Door De Mensen Die Bij De Afdeling Horen Van Het Call Center, Je Wordt Gebeld Meestal Op Tijden Dat Je Of Pauze Hebt Overdag Of In De Avond Rond De Klok Van 18:00 Uur Je Krijgt Dan Iemand Aan De Lijn Die Je Een Mooi Verkoop Praatje Met Je Houd, Meestal Wordt Er Zo Gebabbelt Dat Je Er Niet Tussen Komt. Advies: Zeg Geen Ja En Zeg Geen Akkoord. Want Dat Telefoongesprek Wordt Meestal Opgenomen Want Dat Is Meestal Tevens Ook Het Contract Die Je Dan Afsluit.
En Het Vervelende Is Dat Op Het Moment Dat Je Er Dan Van Afwilt, Is Of Het Telefoonnummer Buitengebruik En Zijn De Mensen En Deoplichters en fraudeurs Al Uit Hun Plek De Boiler Room Vertrokken En Staat Het Pand, Complex, Gebouw Of Huis Alweer Te Huur.
Afzender Van Meneer Erwin Leeuwerink Uit Amsterdam
The Netherlands.
Meneer Erwin Leeuwer - 18 oktober 2018

3

1   0

boiler room


Boiler room is een verzamelnaam voor malafide personen c.q. organisaties. Gehaaide verkopers bellen naar potentiële beleggers om hen ’zeer beloftevolle aandelen’ (de kans van hun leven!) aan te smeren maar in werkelijkheid gaat het gewoon om waardeloze en/of nepaandelen. Zij stellen zich doorgaans voor als ‘vermogensbeheerbedrijven’ met een vertrou [..]
Bron: deaandelenspeurder.eu

4

0   0

boiler room


De plek
Bron: dfbonline.nl

5

0   0

boiler room


Boiler Room is een film uit 2000. Het verhaal speelt zich af binnen een telemarketing-effectenkantoor en is gebaseerd op de carrière van Jordan Belfort.
Bron: nl.wikipedia.org

Betekenis van boiler room toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< boekverlies BoJ >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen