Betekenis bimbo
Wat betekent bimbo? Hieronder vind je 8 betekenissen van het woord bimbo. Je kunt ook zelf een definitie van bimbo toevoegen.

1

10   2

bimbo


Een vrouw, meestal blond, rijk en knap, maar dat is het..
Geobsedeerd door winkelen, en meestal niet erg slim.


Mijn eigen moeder is een bimbo!
i dunno? - 26 mei 2005

2

3   2

bimbo


Bij een bimbo is er sprake van een management buy out, waarna de financier ook zorgt voor nieuw of aanvullend management. Daardoor zijn er ook aspecten van een management buy in.
Bron: ondernemersunited.nl

3

2   1

bimbo


Bimbo is een stad in de Centraal-Afrikaanse Republiek en het bestuurlijk centrum van de prefectuur Ombella-M'Poko hierbinnen. De stad ligt op 10 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Bangui, nabij [..]
Bron: nl.wikipedia.org

4

3   2

bimbo


type vrouw dat zich ordinair kleedt en gedraagt, vooral geïnteresseerd is in haar uiterlijk en meestal ook door veel mannen aantrekkelijk wordt gevonden, maar verder nogal dom is
Bron: anw.inl.nl

5

1   2

bimbo


Bij een bimbo is er sprake van een management buy out, waarna de financier ook zorgt voor nieuw of aanvullend management. Daardoor zijn er ook aspecten van een management buy in.
Bron: the-web-library.com

6

1   2

bimbo


Max Fleischer (Krakau, 19 juli 1883 – Los Angeles, 11 september 1972) was een belangrijke Oostenrijks-Amerikaanse pionier in de ontwikkeling van de tekenfilm. Hij is de ontwikkelaar van enkele klass [..]
Bron: nl.wikipedia.org

7

1   2

bimbo


Bleekscheet. In Spanje bestaat witbrood van het merk .Wordt daar gebruikt als scheldwoord.
J.willemsem - 26 augustus 2015

8

2   6

bimbo


Een Bimbo is in jullie belevingswereld of aanname een domme vrouw maar echter speelt ze een spel met elke persoon aangezien als jezelf dom profileerd kan niemand in de gaten hebben dat een bimbo manipuleerd in het gedrag om haar zin of wil te krijgen. Het punt in het verhaal is dat een bimbo een modebewuste vrouw is er echter wel sprake is van de aanvang van bronnen die kenmerkend zijn voor een bimbo zoals bijvoorbeeld de introductie van de mini rok van de Duitse film klassieker Frits Lang.
Het als 2de bron klopt dat een belangrijk betaalmiddel genaamd de creditcard door middel dat er in Amerika een kaart is onstaan ergens in de jaren 20 dat als betaalmiddel gezien kon worden enkel en alleen voor hotel kamers er echter alleen kan gesproken worden van een bimbo in het postmodernerisme waarbij de aanvang van deze gedragsprofilering ergens midden jaren 60 opduikt het modebeeld een profilering maakt van miss Twiggi een broodmagere Engelse vrouw zonder enige natuurlijke vormen aangezien in de communcatie van de mens echter maar 33% spraak benut en de andere 67% lichaamstaal is bij elke persoon er echter geen sprake is bij de bimbo van slettig gedrag maar echter er wel sprake is dat bij de partner keuze deze partner met meerdere verschillende personen geslachts verkeer kan hebben en dit ook als een hobby of sport ziet. De eerste variant van een bimbo zichzelf niet als een modebewuste vrouw ziet echter de Bimbo de werkelijke gedragsprofilering gaat vertonen in hoog stedelijke gebieden van Amerikaanse steden. De creditcard als betaling op een acceptgirofunctie staat er zelfs sprake is van een subcultuur waarbij alles in het leven net een filmsenario lijkt deze persoon graag gezien word om een omgangsvorm mee te hebben zoals op locatie's waarbij het zich om een prive aangelegenheid handeld er echter in de meeste gevallen gesproken worden in uitgaansgelegenheden. Daarnaast de kledingstijl van een bimbo tussen Design en trendy ligt er wel is waar sprake is van management maar echter de Bimbo de voorkeur verkiest om bijvoorbeeld niet te werken of zich af te laten stempelen als een arbeidsongeschikte persoon waarbij ze een mooi polariod leven leid. Er geen sprake is over welke haar kleur een bimbo heeft waar men kan denken aan haarverf. Als laatste dien ik te vermelden dat een Bimbo zowel vrouwelijk als mannelijk kan zijn aangezien de emancipatie als meer dan dikke 50 jaar terug ligt. Persoonlijk heb ik toch erg moeten lachen om het feit dat jullie allen niet een Alpha leefcultuur hebben er zelfs nu in deze subcultuur in social media een chatlog van start gaat door zowel vrouwelijke als mannelijke Bimbo's er toch de vraagstelling is welke kleding van beroemde modedesigners hebben jullie kast liggen of in het tweede segment genaamd trendy zijn jullie de rolmodellen dat kleren in winkels niet 1 seizoenen verkocht worden maar echter de verkoop met dezelfde prijs of hogere prijs verkocht worden.
Jolando - 27 mei 2014

Betekenis van bimbo toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< ben Verjaardag >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen