Betekenis arcadia
Wat betekent arcadia? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord arcadia. Je kunt ook zelf een definitie van arcadia toevoegen.

1

1 Thumbs up   2 Thumbs down

arcadia


Arcadia is een kwekerij gespecialiseerd in geplozen chrysanten.
Arcadia betekend utopisch landschap vol met bloemen, planten en meren en staat daarom synoniem voor een succesvolle kwekerij gespecialiseerd in geplozen chrysanten.
anoniem - 19 september 2014

2

0 Thumbs up   2 Thumbs down

arcadia


Arcadia is een Spaanse meisjesnaam en betekent "Uit Arcadia".
Bron: betekenis-babynamen.nl

3

3 Thumbs up   5 Thumbs down

arcadia


Arcadia is een term die oorspronkelijk verwijst naar een landelijke, idyllische en vreedzame plek, vaak geassocieerd met een utopisch ideaal van harmonie tussen mens en natuur. Het concept is afgeleid van de oude Griekse regio Arcadië, die bekend stond om zijn ongerepte schoonheid en landelijke eenvoud. In de literatuur en kunst wordt Arcadia vaak gesymboliseerd als een paradijselijk toevluchtsoord, ver weg van de complexiteit en het tumult van het moderne leven.
Martijn v. - 27 maart 2023

4

1 Thumbs up   3 Thumbs down

arcadia


Arcadia was een soloproject in 1985 en 1986 van drie leden van Duran Duran. De band werd gevormd tijdens een periode dat Duran Duran een tijd niet actief was. Simon le Bon, Nick Rhodes en Roger Taylor [..]
Bron: nl.wikipedia.org

5

0 Thumbs up   2 Thumbs down

arcadia


De Arcadia is een cruiseschip van P&O Cruises. Het schip werd gebouwd door Fincantieri op hun werf in Marghera, Italiƫ. Met zijn 83.000 ton is de Arcadia het op twee na grootste van de acht schepe [..]
Bron: nl.wikipedia.org

<< ARCA Arcadio >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen