Betekenis Moonchild
Wat betekent Moonchild? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Moonchild. Je kunt ook zelf een definitie van Moonchild toevoegen.

1

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Moonchild


Moonchild mensen kinderen volwassen belangrijk om dat te snappen is frequentie vibratie en energie als je zorgt dat dat goed is in je leven dan ontwikkel jij je speciale gave nog meer, ikzelf volg de islam en dat geeft nog meer rust plus ik ven moslim moonchild vanalles
Dendemen - 2 juni 2023

2

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Moonchild


Moonchild kan verwijzen naar: Moonchild (band), een Duitse gothic rock-, en later gothic metal-band sinds 1988 Moonchild (The Cats), een nummer van The Cats van het album Love in your eyes uit 1974
Bron: nl.wikipedia.org

3

1 Thumbs up   1 Thumbs down

Moonchild


Een moon child is volgens de Urban Dictionary iemand die uniek is: een nieuwsgierige ziel, die altijd in eigen gedachten is verzonken en zich aangetrokken voelt tot de maan.
VolleMaanKalender.nl - 12 januari 2022

4

0 Thumbs up   1 Thumbs down

Moonchild


Een Moonchild (Maan kind) is een unieke en een nieuwsgierige ziel die vaak in een waas is, zijn of haar gedachtes zijn niet altijd aanwezig bij deze wereld. Ze leven in hun fantasie en weigeren terug te keren naar een harde realiteit. Een Moonchild betekent niet altijd dat ze geboren zijn onder het sterrenbeeld Kreeft, maar ze worden gewoon naar de maan getrokken op een manier die niet kan worden verklaard.

"Haar geest dwaalt altijd, ze is absoluut een Moon Child!"

"Hij kijkt altijd naar de maan, misschien is hij een Moon Child."
Fanxy Child - 2 september 2019

5

1 Thumbs up   3 Thumbs down

Moonchild


Een MoonChild is iemand die met de maanfases mee leeft, bijvoorbeeld blij is als de maan wast en verdrietig is als de maan afneemt, iets was veel moonchilds hebben is dat ze niet kunnen slapen bij vollemaan. ze blijven de hele nacht wakker en pas als de zon opkomt worden ze moe.

meer weten? dm mij op instagram @tokyo.cos16
Mika - 10 juli 2021

<< Onmensen Crank >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen