Betekenis Jenny Van Rysselberghe
Wat betekent Jenny Van Rysselberghe? Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord Jenny Van Rysselberghe. Je kunt ook zelf een definitie van Jenny Van Rysselberghe toevoegen.

1

7 Thumbs up   3 Thumbs down

Jenny Van Rysselberghe


Zij wasmijn groot-tante - ik herinner mij haar als een heel sociaal en een dame met een ongelooflijke cultuur. Niet te vergeten dat zij ook avonturier was. Zij doorkruiste "Congo" in de jaren 50 en ging om de 2jaar naar Peru en Chili, zij was toen al boven de 80. Zij reisde met een "cargo-mixte" want luxe was zeker niet aan haar besteedt. Toch waren de kinderen allemaal een beetje bang van haar. Niettegenstaande haar klein gestalte straalde "Marraine" autoriteit uit. Zij was onze Patriarch"
guiot anne - 28 juli 2017

2

2 Thumbs up   1 Thumbs down

Jenny Van Rysselberghe


Inderdaad Anne Guiot. Onze groot -tante was een heel speciale vrouw doordrongen van cultuur.
Vele zomer vakanties hebben wij allen( kleinkinderen van haar zus Jeanne Van Rysselberghe-Guiot) in haar villa in De Haan a/zee. doorgebracht. Prachtige tijden . Wij waren allen gelukkig als zij op onze vraag zich aan haar vleugel zette.Regelmatig kwamen studenten van conservatoriums
hun stukken instuderen. Een dame met klasse , weinig woorden maar actie.Tijden waar ik na vele jaren met emoties aan terug denk.
Arlette GUIOT - 29 oktober 2020

3

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Jenny Van Rysselberghe


Jenny Van Rysselberghe (Kortrijk, 31 december 1879 – Concepción, (Chili), 18 februari 1966) was een Belgisch organiste en componiste.
Bron: nl.wikipedia.org

<< Schaalstok Volkskammerverkiezingen 1971 >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen