Betekenis Harlem Shake
Wat betekent Harlem Shake? Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord Harlem Shake. Je kunt ook zelf een definitie van Harlem Shake toevoegen.

1

3 Thumbs up   1 Thumbs down

Harlem Shake


De Harlem Shake is een internetfenomeen gebaseerd op virale video's die zijn populariteit in februari 2013 kreeg, naar aanleiding van de release van een video door de YouTube-comedy vlogger Filthy Frank.

Het fenomeen verspreidde als gevolg van de inspanningen van mensen om de video na te doen. De video's zijn voorzien van het nummer Harlem Shake door de elektronische muzikant Baauer en een dansstijl niet te verwarren met de originele Harlem Shake. Normaal gesproken begint iedere video met een persoon (vaak gemaskeerd) die in zijn eentje danst op het liedje, omringd door andere mensen die zich niet bewust zijn van zijn activiteit. Wanneer de bas daalt, gaat de video in een snelle overgang naar alle mensen die staan te dansen en vaak dragen zij heel weinig of hele rare kleding en maken ze rare bewegingen.
Pim - 19 februari 2013

2

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Harlem Shake


Harlem Shake is een single van de Amerikaanse dj en muziekproducent Baauer en tevens een internetfenomeen.
Bron: nl.wikipedia.org

3

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Harlem Shake


Harlem Shake is de laatste tijd volledig ‘in’, maar wat is het eigenlijk? Nou, het zit zo: bij de Harlem Shake danst eerst één persoon, terwijl andere mensen zich niets van h [..]
Bron: volkabulaire.nl

<< Wollah kahbe >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen