Betekenis Goede staat
Wat betekent Goede staat? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Goede staat. Je kunt ook zelf een definitie van Goede staat toevoegen.

1

6 Thumbs up   5 Thumbs down

Goede staat


De techniek voor verwerking van informatie is zodanig dat veilige bewaring (langdurig) mogelijk is (authenticiteit, duurzaamheid) en dat informatie altijd leesbaar is (leesbaarheid).
Bron: labyrinth.rienkjonker.nl

2

3 Thumbs up   5 Thumbs down

Goede staat


Toestand van documenten, waarin deze bestaan uit voldoende duurzame materialen, in voldoende duurzame verpakking en onbeschadigd zijn, dan wel deze zo nodig in een zo veel mogelijk overeenkomstige toe [..]
Bron: labyrinth.rienkjonker.nl

3

1 Thumbs up   3 Thumbs down

Goede staat


In die mate onderhouden dat het uitzicht, de kenmerken en de functies zo dicht mogelijk de nieuwe staat blijven benaderen.
Jef Vromant - 25 maart 2024

4

2 Thumbs up   5 Thumbs down

Goede staat


Goede staat is een zodanige materiele staat van informatiedrager en daarop vastgelegde informatie, alsmede een zodanige materiele verzorging, dat raadpleging door onderzoekers nu en in de toekomst mog [..]
Bron: labyrinth.rienkjonker.nl

5

2 Thumbs up   6 Thumbs down

Goede staat


Zodanige toestand van de gegevensdrager dat de daarop vastgelegde gegevens gedurende de vastgestelde bewaartermijn tot informatie kunnen worden verwerkt.
Bron: labyrinth.rienkjonker.nl

<< Gezinsregister Governance >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen