Betekenis DPA
Wat betekent DPA? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord DPA. Je kunt ook zelf een definitie van DPA toevoegen.

1

4   4

DPA


DPA staat voor DiefstalPreventieAdvies. Tijdens zo'n speed-DPA-actie worden de sloten van de voordeuren van alle huizen van een afgebakend gebied gecontroleerd. Sommige speed-DPA-acties richten zich specifiek op appartementen - daarbij controleert men de inbraakveiligheid van de centrale toegangsdeuren van de appartementsgebouwen. De diefstalpreventieadviseurs deponeren onmiddellijk een brief met hun specifieke bevindingen in de brievenbus van elke woning binnen de afgebakende buurt.
Fernand Duville - 19 november 2017

2

0   2

DPA


Afkorting voor Dynamic Port Agencies. Dynamic Port Agencies (DPA) is een haven agent die in heel Nederland werkzaam is. DPA is een onafhankelijke agency voor meerdere internationale princiepes in alle velden van maritieme agencies.
anoniem - 30 december 2019

3

4   9

DPA


Verkorte schrijfwijze van `displacement per atom', het aantal verplaatsingen dat een atoom in het kristalrooster ondergaat, ten gevolge van elastische botsingen met energierijke deeltjes zoals neutronen en protonen. Het aantal dpa is een (berekende) maat voor de schade die deeltjesstraling in een materiaal met een kristallijne structuur aanricht.
anoniem - 17 februari 2016

4

3   10

DPA


afkorting van dual photon absorptiometry E, absorptiometrie met behulp van gammastralen met twee verschillende energie-pieken, waardoor de storende invloed van de absorptie door de weke delen die het desbetreffende bot omgeven, wordt uitgeschakeld.
anoniem - 17 februari 2016

5

4   13

DPA


DPA kan verwijzen naar: Deutsche Presse-Agentur, een Duits persbureau een voorloper van de Nederlandse schaatsploeg Team Telfort
Bron: nl.wikipedia.org

6

1   13

DPA


Docosapentaeenzuur, één van de vetzuren.
Bron: dehelianthus-haarlem.nl

Betekenis van DPA toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< IUCN Sanex >>