Betekenis Comedy
Wat betekent Comedy? Hieronder vind je 5 betekenissen van het woord Comedy. Je kunt ook zelf een definitie van Comedy toevoegen.

1

2 Thumbs up   0 Thumbs down

Comedy


z.nw. 1 komedie, klucht, blijspel; 2 komische serie, lachserie
Bron: vindpunt.nl (offline)

2

1 Thumbs up   0 Thumbs down

Comedy


Films waarbij de nadruk op de humor ligt. De hoofdreden achter deze films is om de kijker te laten lachen om de gegeven situaties of karakters. Desondanks is er in het comedy genre vaak een satirische ondertoon wat een steek naar onder andere de maatschappij of een ander onderwerp kan zijn.
Bron: www1.topoftheflops.nl (offline)

3

0 Thumbs up   0 Thumbs down

Comedy


Met deze films haal je een lach in huis. Comedy is voor een groot publiek de ultieme ontspanning. Er is een breed aantal titels dat voldoet aan dit genre. Van heel flauw (Scary Movie-serie) en erg melig (Naked Gun) tot puberaal en seksueel getint (American Pie) en natuurlijk klassiekers (Monty Python: Life of Brian). Voor iedereen is er wel een fil [..]
Bron: vergelijk.nl (offline)

4

0 Thumbs up   1 Thumbs down

Comedy


(Ook wel shitcom.) Televisieprogramma waarbij het komische element daarin bestaat, dat het studiopubliek met lachgas is behandeld. In Nederlandse producties is daar geen budget voor, dus gaan de acteurs aan het gas.
Bron: woordenboer.nl (offline)

5

0 Thumbs up   2 Thumbs down

Comedy


Filmkomedie of comedy is een filmgenre waarin de nadruk ligt op humor. Komedie is een van de grootste en oudste filmgenres: enkele van de vroegste films hadden al komische elementen. Filmkomedies vert [..]
Bron: nl.wikipedia.org

<< Heqat Tuincentrum >>

Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen